Палчинковата торта е солена.
Аз я правя така: Около 12 палачинки, мажа един ред с майонеза и кисели краставички и варени яйца, втори ред с лютеница и шунка (или какъвто салам има пак на дребно, следващият е майонеза и настърган кашкавал и гъби задушени в масло и вода, на следващият слагам печен пипер и крема сирене, и пак повтарям в същият ред. Отгоре и острани я мажа с крема сирене, изцедено мляко и малко майонеза които ги обърквам заедно и слагам малко червен и черен пипер и къри - само за цвят. Отстрани винаги слагам пресен магданоз, отгоре украсявам с маслини, моркови, с каквото ми дойде на ум. Жалко, че я изядохме, но следващият ще снимам.
И благодаря за рецептата за бърканата пица!