0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #540 -: Ноември 30, 2011, 17:19:26 pm »
XXX323,изобщо не се тревожи за пункцията!Аз нямах никакви болки,само подут корем.Както ти казват момичетата,е много важно да пиеш много вода и да минеш за ден два на белтъчна храна,т.е месце,яйчен белтък и мляко,много помага!
Петък е ден на майстора ще видиш какви хубави яйчица ще снесеш,а едно от тях ще е Твоето бебче,а защо не и две:))
Няма по-добро място от това на ,което си ти,бъди спокойна и уверена в успеха -твоя и на тримата бащи:))))
Само да не тръгнем да го съдим д-р Александров за издръжка,че не може да се наплати с толкова доказано"негови"бебоци:))))
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #541 -: Ноември 30, 2011, 20:35:24 pm »
sister_forever да не изпуснах резултата от кръвния тест. Не трябваше ли днес да е излязъл? Похвали се с нещо моля те! Да не би пък аз да бъркам с нещо?
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #542 -: Ноември 30, 2011, 20:42:32 pm »
sister_forever да не изпуснах резултата от кръвния тест. Не трябваше ли днес да е излязъл? Похвали се с нещо моля те! Да не би пък аз да бъркам с нещо?
Не скъпа. За съжаление най - рано на 5 декември мога да пусна кръвен, но аз ще го направя на 6. Още малко остана :)
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #543 -: Декември 01, 2011, 00:10:20 am »
Аз пьк да ви кажа,нито след пункцията,нито след трансфера сьм усетила някаква болка,още по малко пьк сьм се чувствала подута. През цялото това време нито едно но-шпа даже не изпих,немога да разбера защо всички си мислят че като не усещат нищо,значи не се е получило,напротив,при всеки организьм е по различен начин. Вярвайте до последно и не тьрсете причини,аз вьпреки че до датата на теста не усетих и ни най-малка болка бях сигурна че сьм бременна и то с близнаци,в никакьв момент не сьм си мислила че не е станало,повярвайте ми положителното мислене спестява много тревоги. Пожелавам на всички в процедури успех:)))
« Отговор #544 -: Декември 02, 2011, 09:05:27 am »
момичета, имам останали 1 кутийка естрофем 2мг/годен до 2014, утрогестан 19 капсулки/2013, Фолацид - около 60 бр/2013 и аспирин протект (който май вече не се включва в поддържащата, но все пак). Ако на някой ще му влязат в работа ще му ги подаря - те са от успешния ми опит - може да донесат късмет на някой  :wink:
*
« Отговор #545 -: Декември 02, 2011, 16:34:20 pm »
Щом са "късметлийски",пиши ги "бегали"!!!! :lol: :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #546 -: Декември 02, 2011, 17:24:24 pm »
Днес май трябваше да е пункцията на XXX323, дано всичко е наред и скоро да ни съобщи добри резултати.
« Отговор #547 -: Декември 03, 2011, 13:07:29 pm »
Здравейте и от мен! Най - накрая  и аз мога да споделя нещо хубаво с вас . Вчера ми беше пункцията, бяхме на косъм от провала, но важното е че всичко се оправи в последната минута  :D. Така, няма да говоря за лошите неща, а само за хубавите  :lol:. Имаме си 9 яйцеклетки, а току що разбрах, че от тях са се получили 8 ембриончета  :cheerleader: .
Стискам палци всичко да върви по мед и масло и ебмриончетата да се привърнат в най - перфектните  :balk_81: и всичко да премине гладко на трансфера.
*
« Отговор #548 -: Декември 03, 2011, 14:20:24 pm »
xxx323  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
*
« Отговор #549 -: Декември 03, 2011, 15:19:55 pm »
Привет сладурки и сладур ;) !

Днес си прибрах дечицата и сега остана дългото чакане. Включвам се, защото имам нужда от стиснатите ви палчета, позитивната енергия, която цари тук и добрата компания, с която чакането да мине по-неусетно.
Желая късмет и успешни процедури на всички ви, а на бременелките - леки оставащи месеци и страхотни пухкави бебоци!
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
« Отговор #550 -: Декември 03, 2011, 15:48:50 pm »
Gery,стискам силно палци и ти пожелавам след няколко дни да ни зарадваш с :bfp: :bfp:Дотагава си почивай и си мисли само хубави неща,представяй си бебчето и нещата,които ще правите,абе само хубави мисли допускай в съзнанието си.Повтаряй си ,като мантра,че вече си бременна.Много е важна нагласата ти за положителен резултат.Късмет ,мила!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #551 -: Декември 03, 2011, 18:30:30 pm »
Gery <a href="http://" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://</a> xxx323<a href="http://" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://</a>успех ви желая  :bighug:
*
« Отговор #552 -: Декември 04, 2011, 11:23:23 am »
Благодаря ви, TEDI 81, gem!
Слънчев и усмихнат ден желая на всички!
« Отговор #553 -: Декември 05, 2011, 12:05:23 pm »
Бихте ли ми помогнали, знаете ли от кой ден се започва приема на "Естрофем", че аз нещо съвсем се обърках? :oops:
*
« Отговор #554 -: Декември 05, 2011, 12:15:22 pm »
на мен ми бяха дали едно листче суказания естрофем на 9 ден след пункцията но се обади по добре да питаш
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #555 -: Декември 05, 2011, 12:35:14 pm »
Благодаря  ти! Говорих с Ани и тя каза, че се почва от 9 ден  :wink:
« Отговор #556 -: Декември 05, 2011, 16:18:02 pm »
Здравейте отново  :D. Искам да ви попитам след пункцията болките ви отшумяха ли напълно или си ги имахте и до трасфера? Става въпрос за това, че аз хем имам болки, хем нямам. По принцип не пия кой знае колко вода, но сега се налага, често оринирам и първоначалното усещането е като при цистит. Корема ми е леко подут, както през стимулацията, имам една тъпа, лека болка в левия  яйчник и всички тези неща като че ли ги усешам по силно в следобедните часове на деня. Незная какво да правя, това да ли е нормално според вас или да ходя при доктора? Но пък от друга страна усещането не е кой знае колко болезнено и не ми се ще да им досаждам. Инъче трасфера ми е определен за сряда. Притеснявам се аз самата да не объъркам нещата  :(
*
« Отговор #557 -: Декември 05, 2011, 16:41:57 pm »
xxx323, нормално е да имаш леки болки няколко дена след пункцията. Притеснително е, ако започне да ти се гади и да усещаш задух. Тогава е добре веднага да се обадиш на Док. Но иначе са си необходими няколко дена да се възстановят яйчниците. Не се притеснявай - на мен днес ми е 5 ден като броя и деня на пункцията и вече почти не ги усещам.
Успех!
« Отговор #558 -: Декември 05, 2011, 17:18:44 pm »
ххх,напълно нормално е да имаш такива тъпи болки и подуване,все пак яйчниците ти са доста надупчени.Мен ме боля до самич трамсфер,а и няколко дни след това,а корема изобщо не е спадал,още от времето на стимулацията,та до седа си надутичък:)
Успех на трансфера,и след 12 дни :bfp:
« Отговор #559 -: Декември 05, 2011, 17:26:56 pm »
Благодаря ви за бързите отговори! Определено сега съм много по - спокойна  :bighug: