0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Ladybebi - идията за албума е много хубава, аз вече се отбелязах там - очаквам да видя и другите мацки :)  :bighug:
Момичета, страхотни сте :bighug:
*
Лиско, много съжалявам, така се надявах. другият път 6те успее6, ти го заслужава6. :bighug:
Симони, по4нах Дюканската диета и засега резултатите са обнадеждава6ти.
Лейди, идеята ти е прекрасна, дано скоро това албум4е се препълни с много сним4ици на малки, сладки беб4ета. :)
*

Vickson

• 1201
:)Моми4ета, аз напускам списъка с о4акващите, но само до октомври:)))))))))
Успех момичета:))))))))
Петина
Lisko - много съжалявам  :balk_133: така силно ти стисках палци да си успяла
Бъди силна и не се отказвай, казват че чудесата се случват когато човек най-малко очаква
Прегръщам те силно  :bighug:
*
Виксън, горе главата и ти. ако сега не ние писано другият месец 6те успеем
Момичета горе главата всички.Няма начин да не успеем все един ден ще се получи и най-хубавото е че ще бъде когато най-малко го очакваме.Късмет на всички <a href="http://" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://</a><a href="http://" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://</a>
*

Vickson

• 1201
Виксън, горе главата и ти. ако сега не ние писано другият месец 6те успеем
Еми много ясно че ще успеем!!!! Няма друг начин! Въпроса е само кога... вероятно когато ни си избере някое сладко бебче за мама и тати  :lol: :lol: :lol:

Симони - защо ли си мисля че ти ще си тази дето скоро ще ни се похвали с нещо  :balk_69:  :crossfingers:
Е така е права си и търпението и чакането ни ще се възнагради със едни сладки пухкави бебчовци :D :D
Милички предварително се извинявам за глупавия въпрос на който сама знам отговора,но въпреки това искам още едно мнение.Ако отида на АГ на 12 ден след  оплождането дали ще може да види и конкретизира със 100 % точност евентуална бременност
*
Милички предварително се извинявам за глупавия въпрос на който сама знам отговора,но въпреки това искам още едно мнение.Ако отида на АГ на 12 ден след  оплождането дали ще може да види и конкретизира със 100 % точност евентуална бременност
За съжаление не. Аз хидих на 14-15 след евентуално оплождане, видя се само уголемената лигавица, но нищо повече. Най-рано може да се види след около 10 дни от закъснението. Дано наистина да е ... , което искаш. Стискам палци!

*
Мисля,че няма да се види нищо,понеже е много рано.Но пък можеш да пуснеш кръвен ако искаш.Успех! :D
*
:)Моми4ета, аз напускам списъка с о4акващите, но само до октомври:)))))))))

Въпреки отрицателния ми резултат и днес при док, ми стана много хубаво защото видях едно невероятно човешко отношение-май той беше по-разочарован:).И най - хубавото, което се случи...момичето с което бяхме заедно на трансфера е бременна:))))))))От първия път и с едно върнато ембрионче защото само толкова са имали:)И когато я видях разплакана от радост (дори и съпруга и) разбрах още повече, че нямам право аз да плача сега защото зная, че след време ще е също от  радост:)

По рядко ще ви пиша тук, но ще чета какво се случва с вас и се моля за всички ви и за много положителни тестове:)
Искам да благодаря на всички за подкрепата и да ви кажа да не се отказвате от мечтите си заради никаква болка или неуспех, макар да не ви ги пожелавам разбира се:)

Успех момичета:))))))))
Петина

Лиско мила :bighug: :balk_21:
Благодаря ви и аз знам,че няма да се види нищо ама нали знаете онова за надеждата.След всеки изминал ден се учудвам на себе си и на въпросите откачени които си задавам все едно падам от марс и не съм раждала друг път но самовнушението е голяма работа.Все пак съм радостна че има такива готини мацки като вас който да приземяват такива като мен с налудничавите си мисли :D
*
Здравейте момичета
аз се включвам само да ви поздравя че нещо не съм в настроение за бъбрене незнам защо
Лиско  :bighug:

Здравейте момичета
аз се включвам само да ви поздравя че нещо не съм в настроение за бъбрене незнам защо
Лиско  :bighug:

Здравей и на теб миличка. Защо така не си в настроение? На мен вчера целия свят ми бе крив. Скоро не ми се беше случвало да съм толкова слаба психически. И какво си навлякох- вечерта скандал с мъжо,а през ноща кошмарни сънища.
Я кажи "МАЙНАТА МУ НА ВСИЧКО".
 :ballons: :bighug:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Здравейте момичета! Много сладко албумче със снимки, ама всички сте много готини, пък и не съм се съмнявала, защото във форума, всички са сладурки.
Lisko :bighug:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Безкрайно много ви благодаря.

На всички и за всичко:)Страхотни сте, защото въпреки вашите притеснения,тревоги и очаквания, винаги намирате топли думи за другите.

:balk_81:
Благодаря момичета :wink:
В знак на обич ви давам следната идея (пак) :oops: да си направим нашо виртуално пространство със снимки.Аз съм го създала сега можем да се поопознаем като се видим на снимки.Аз ще повлека крак... Ето и мястото на виртуалните ни срещи: http://www.snimka.bg/
потребителско име: zachatie2008
парола: 2008
Ако на някой не му е ясно как се добавят снимки да казва ще разяснявам :wink:
И е препоръчитлно винаги на "Описание" на снимката да си пишем никовете за да знаем кой кой е.
Нямам търпение да ви видя момичета  :bighug:
аз изобщо не мога да вляза  :( дава ми ето това:

Грешка: Несъществуващо потребителско име

Вход  
Потребителско име:    
Парола:    

Регистрация.
Забравена парола?  

"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
най-накрая стана :D!страхотни сте..
мъничката сладуранка на  меги как плачка,че не я е видяла да и даде цветенце..ох леле сладуранката тя :balk_21: !
момичета аз съм на работа,като се прибера ще се опитам да вкарам снимка и аз,ако не се справя ще ми помогнете ли?щото съм малко "технически неграмотна",както казва мъж ми :oops:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!