Здравейте, момичета! Големи сте скици
на всички! Соф, страшна си!
Абе момичета, вие какво работите?
как намирате толкова време да пишете!
Ноооо добре, че ви има! Аз от доста време не съм писала, но пък всеки ден ви чета и много ви стискам палци
!
При мен няма нищо интересно, затова и не съм писала. След като и почивката не помогна за забременяването, този месец съм се отдала на всички възможни изследвания и лечения и гледам напред към АРТ процедурите. Основния ми проблем е хормонален. Докторът твърди, че трябва хормоните само да оправя, но аз две години живея на хапчета и хормони в норма! И пак не стана, тръбите са ми бая нагънати, но все пак пропускливи! но и това не помага, така че се мятаме!!! Не мога да чакам още 3 години........
Аз лека полека започвам да споделям на моите приятели проблемите, които имам. Те не могат да ме разберат на 100 %, но пък засега добре и доста адекватно реагират. Още никой не ми е казал: "Успокой се и ще стане!" Такъв мога направо да го застелям!
ама не с лък!
Сега съм се отдала на ремонт и обзавеждане. И като ни стане едно хууубавичко у дома, и знам ли, току виж и бебето се появи!
А Роузи, вие правите ли нещо по въпросас двете години. Иследвали ли сте се и какви са резултатите.
Момичета, успех на всички! Всеки ден си мисля за вас! и знам, че ще успеете!!!!!!