... + отивам на УЗ за втората, казва ми няма фоликули, но има данни за Ову, какви ти данни бе, след един час получих такъв масивен кравоизлив, звъннах му да го питам какво става, ако трябва да се връщам, а той даже не си спомняше, че съм била на преглед при него!
Да не говорим какъв скуъпчия е взема 40 лв. за УЗ, води го 25 за УЗ + 15 преглед, е какъв е тоя преглед само с УЗ-то
Печалбар! Възмутена съм!
А като забременях, без негова помощ, доктора ми беше на семинар, няма къде да отида и отивам при него. Каза ми "хм, ми ти ще абортираш", много е малко 5 мм (за 6 г.с.). Е кажи ми това отношение ли е? Дори и да е имало шанс детето ми да се закрепи, аз се настрих, че го губя. За първи път ме заболя на преглед с УЗ, мисля си и други работи, но по-добре да не се връщам назад.
Прави ми тест за хламидия (касетка), пред всички пациентки обяви, че имам такава, в земята щях да потъна от срам, не че имам вина, ама се почувствах зле. Е вече поне теста е отрицателен и нямам гъдинки, добре, че поне тук си свърши работата и ми изписа доста скъпи, но качествени лекарства.