От 5 юли започва съвместна благотворителна инициатива на Jelanie.bg и Сдружение Зачатие
Публикувано на: 05.07.2010г.
http://www.zachatie.org/jelanie_1.jpg  Jelanie.bg, съвместно със Сдружение "Зачатие" организира благотворителна инициатива за двойки с репродуктивни проблеми. Инициативата започва на 5-ти юли 2010 г. На всеки две седмици ще бъде теглен печеливш номер. Спечелилите ще получат продукт или продукти по избор на обща стойност до 55 лв.  

Първо теглене: 18-ти юли 2010 г.

Моля, преди да вземете решение да участвате в благотворителната томбола, прочетете правилата и условията за това, посочени по-долу.

Правила и условия за участие

Защо да заявя участие?
Спечелилите при всяко теглене ще получат напълно безплатно продукт (или продукти) по избор, на обща стойност до 55 лв, както от продуктите за мъже, така и от продуктите за жени. Заплаща се само и единствено стойността на доставката по куриер - 6.30 лв.

Как да участвам?
Достатъчно е да попълните формуляра за контакт на www.jelanie.bg като изрично уточните в полето за коментар : "Желая да участвам в благотворителната томбола". Необходимо и да посочите трите имена, точен телефон и точен e-mail за обратна връзка. С попълването на формуляра за контакт със заявяване на участие Вие гарантирате, че сте запознати и сте съгласни с настоящите правила и условия за участие.

Как става тегленето?
Тегленето се извърша на всеки две седмици считано от 5 юли 2010. Тегленето се осъществява в присъствието на комисия с представители на Jelanie.bg и сдружение "Зачатие", с изготвянето на протокол. При всяко теглене се изтегля един печеливш номер. Датата на всяко предстоящо теглене ще бъде обявявана на сайта.

Как да разбера дали печеля?
Всеки спечелил ще получи уведомление по e-mail или телефон. Спечелилите ще бъдат обявени и  на сайта на Jelanie.bg анонимно (посредством инициали и населено място).

Как ще получа избраните от мен продукти?
Всеки спечелил ще бъде помолен да посочи избраните от него продукти. Продуктите могат да бъдат доставени чрез куриер, като стойноста на куриерската услуга (6.30 лв за цялата страна) се заплаща допълнително в момента на получаване на пратката.

За всякакви въпроси свързани с условията за участие, пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.