Wiwiqn_ka, можеш да пишеш колкото искаш а тук всеки си казва мнението.Не нападаме и не хвърляме камъни, това, че ти си по-чувствителна е отделен въпрос.
Аз съм писала и съм казвала глупости откакто съм във форума...ако е имало време съм ги редактирала...ако не, съм казвала едно просто "Съжелявам момичета, сгрешила съм".
"Заради една котка" неможе да се рискува живот на дете освен ако не лапаме главата на котката или темподобни суприкосновения по време на бременноста.Затова и някои момичета са написали за хигиената.
Твое право е да направиш както сметнеш за добре.Всеки друг също. Досега се въздържах да пиша но ще ти призная, че това "заради една котка" ме провокира. И уточнявам...с написаното не целя да те обидя, дори се опитвам да те разбера.
В нас имаме куче и котка. Кучето е първото ни дете, котката е второто. Сега ни предстои (още не се е случило, някой да не получи сърцебиене
:) да си имаме и деца...не едно,Те ще са третото, четвъртото, петото...може би до тук ще спрем де:)
За мен ако някое от животните ми е "просто куче или котка" и детето ми явно щеше да е "просто едно дете" и просто един живот.
За мен всичко в този Живот е безценно по своему.Животните са част от МОЯ свят.
Сама казваш, че не си сигурна в това което си чула...затова и няма смисъл да приемаш толкова лично написаните мнения. Те са виждане на всеки различен от мен и теб човек, но когато нещо не е вярно то не помага на даден човек а пречи.Затова и човек се учи докато е жив.
Пожелавам ти спокойствие и успех във всичко.
Без никакви лоши чувства...дано го приемеш така.