Здравейте и от нас!
Весела и здрава седмица на всички.
Честити месечинки на Марти и Деси, много здраве на дечицата.
Браво за новото зъбче на Мати!
Ние сме добре.Бяхме на преглед и ни сложиха последната ваксина ДТК и две други гадости.Децата не я понесоха добре, цяла нощ имаха температура, събуждаха се и плачеха, явно крачетата ги боляха.На следващия ден всичко премина за радост.
Ние имаме напредък в някои сфери
Боби протяга ръчички, като седи на земята или в кошарата и му омръзне, почва да плаче и протяга ръце да се вземе.Също прави опити да се изправи като съм до него, иска да се подпре на мен и да стане, но още не може.Вече си държим сами шишето с мляко и си пием самички, това е голямо облекчение:).Познахме да разбираме, кога идва шишето и да пискаме с глас от радост.Това повече важи за Антъни:))
Също така детската стая е готова и от тази вечер официално ще спят в креватчетата си, аз ще съм в отсрешната стая за сега
Щях да пиша толкова много неща, но сега забравих....
Най-обичаме да си играем седнали един срещу друг, всеки взима по някоя играчка и се занимава, като му омръзне, се издърпва играчката от ръцете на братчето.Например вчера Антъни държеше любимата вибрираща чесалка за зъби, Боби я фиксира и с бърз замах я измъкна от ръцете на брат си, който се изуми...но не се разплака, а се опита да си я взема обратно, но не можа.После си намери друга.
Това е засега
поздрави и целуФки на всички