Момичета, как се процедира при пълен отказ от пюре? Малчо отказа пюрето в 16ч. рев, писъци, рев до присиняване - иска да суче и точка.
Лан, спокойно, и ние сме имали такива ситуации в наччалото - малко, но имахме. В тези случай давах мляко и толкоз. на другия ден пробвах пак.
също нормално е да почнат да имат предпочитания и някои неща да ги отказват. Симона например, ми беше отказала на два пъти преди пуйка с картоф на Семпер, въпреки, че беше яла същите продукти, както отделно, така и заедно, но в други марки пюрето или домашно. категоричен отказ с рев. наскоро, около 3 месеца по-късно, пак предлагам въпросното пюре - ми не иска.
а иначе новите продукти гледах да ги давам отделно, а не в комбинация със стари, именно за да видя дали се харесва и приема вкуса.
И понеже виждам, че си питала в темата на Бърди - за сведение да кажа, че Симона пропи вода преди около 10 дена, т.е около 5.5месеца след началото на захранването. Пропи си сама, ей тъй както нещеше. малко по малко като почнете да измествате хранения (ние сме на две млечни от общо пет)щв му се допие и вода, няма начин. немисля, че е проблем, че не иска сега, още повече, че се и кърмите.
Стефи, аз тоз оставащ месец до годинката, мисля нищо да не давам ново. след това ще почна едно по едно останалите меса, после рибата, и така. е, може би една кайсия на хип да въведа тези дни, че имам налична.