Имайте предвид, че и банана е алерген.
точно така е, ама аз вече не смеех да се обадя, че ме вземат на подбив с моите алергени.
На никакъв подбив няма да те взимаме. Глей сега, принципно последни инстанции в днешно време почти няма, разни школи, теории, похвати, методи... Питах примерно Бърди за авокадото, щото аз го ям и знам, че е много полезно, но той не ми отговори, но мини го пита и той каза за след годинката. После се поразрових и видях, че дори някъде за захранване го ползват....
Снощи нямах много време, но погледнах тук-там и за даването на пресен плод - ами едни дават и препоръчват, други - не.
И ти може да не си последна инстанция, ама аз доста неща научх и те ползвам
тва е и най-често съвсем адекватни съвети. Затова сериозно и без бой, дай да дискутираме.
Моята логика за даване на сурови плодове е, че все пак са пюрирани фино, не е твърда храна, която да затрудни храносмилането примерно. Това по тази гледна точка, иначе за нитрати и вредни вещества съм съгласна, но незнам каква част от тях при термична обработка не са толкова вредни. А и уж избирам стриктно плодовете.
Я кажи, при положение, че Кристина вече 12-13 дена яде само пресен плод и няма никакви проблеми със стомаха, дали би могло примерно в бъдеще да възникнат
Верно е, че може с въвеждане на друг суров плод да има проблем, но принципно би могло и с термично обработен да възникне. Тука за алергии говоря.
Друго ако се сетя ше пиша, но да си призная сега за банана започнах да се чудя