Абе момичета, убихте ме направо Най-лесно е да си ползвате самите бурканчета от детски храни. Чак везни и плътност на пюрето По-спокойно, не са ни умрели децата ако са изяли малко повече или малко по-малко Те сами ще ви покажат колко храна искат - ако си отварят устата за още - какво, ще ги спрете ли???? Аз не бих
Ето, Пердето да си каже като мама на злоядо дете - ако Тони отваря уста и яде с апетит, ще го спре ли? Не мисля Ще гледа да набута повечко храна, белким прояде
Аз давам храна докато си отваря устата, понякога ми отнема час докато диването реши, че ще яде от гозбиците на мама. Имам съдове с вместимост 0.3 л., така че гледам поне половината да изяде от това количество, след това ако неще спирам и не го мисля колко грама е изял, оставям го на глад.
Правилно е писала Гането, ако яде с апетит ще се опитам да набутам цялото количество храна, но пък има доста ящни и лакоми бебета при тях мисля трябва да се внимава с количествата.
Макар, че моето сладко диване хареса спаначените пюрета на Ганчев, твърдо НЕ. Имат вкус на червен пипер и тебешир, поне на мен не ми допадат на вкус, а и имат съставки не подходящи според мен за бебета на такава възраст.
Един съвет от мен, винаги се доверявайте на вкуса на бебето си и не гледайте месеците на етикета, а съдържимото в него.
Злоядото ми и капризно дете прояде зеленчук само от приготвените от мен домашни пюрета, след това и купешките на Bebevita,Hipp, Semper, Gerber рядко Sunval в тази последователност бяха и предпочитанията му.