Наде, а кашкавала как го даваш?
аз още съм й дала.
А да питам за маслините, че отдавна се каня. Деси ги обожава, чак издава звуци на задоволство като яде маслина Притеснението ми е, че са доста солени и затова й давам само по 2-3 пърченца за сега. Какво ще кажете по въпроса
Ами добавям го към току що приготвена храна, която е още вряла за да може да се разтопи кашкавала, че ние нали все още пасираме
Например правих супа/манджа от карфиол с картофи и накрая сложих кашкавала, а като допълнение едно жълтъче в порцията.
И аз исках да питам за маслините, все още не съм давала, но мисля първо да ги обезсоля като сиренето, но все още се чудя. Май ще трябва д-р Бърди да даде съвет.
Да питам за кивито, махате ли черните семки или каквото са там или си го давате само белено?
Портокали от кога, на сок или как, белени от люспата?
За водата, аз преварявах до 9 м. навършени, после минахме и все още сме на изворна розов Девин или Тorn Sprng. За малко бебе кана Брита, мисля върши работа, само че аз нямам лични впечатления от нея.