Благодаря за отговорите, само не разбрах за подправките само свежи или може и сухи.
Танче, аз ползвах веднъж царевичен грис, като сгъстител или добавка към готвено от мен ястие с телешко месо. Исках да го ползвам като заместител на царевицата, но д-р Birdie бързо бързо ме разубеди. Та повече не съм повторила, мога само да кажа, че страшно се запече Тони след тази вкусотия
Качамак не съм правила никога и мисля да не правя, ама знам ли.
За препеченият хляб вместо сухар за попара, съм чела някъде но не помня къде. Между другото то класическата попара за по големи се прави със сух или препечен хляб, така че не виждам причина да не заместиш с препечен пълнозърнест хляб.
А това брюкселско зеле мисля още да не го готвя, макар че е страшно полезно.
Мини така е, като се изчерпат пюретата а те на са с чак толкова богат асортимент, се минава на домашно приготвено, пък и повече се харесват и хапват