боровинчо, много ядете вие.
Само на мен ми личи обаче
.
на 7 месеца, давай на обяд 180 зеленчуково пюре и това е то.
Всеки божи ден съм въоръжена със 180, хапва към 100 с апетит и после се почва бърчене на нос, плезене на езика и колкото да не ме обиди изяжда още малко. Докато не дам шишето се озърта тревожна. Освен да и приготвям само по 30 АМ следващата седмица, после да разредя през ден и да спра.
по същество, твоето обедно хранене е заместено. заместено означава, да си достигнала цялото количество храна, а ти си го достигнала.
Съгласна съм за количеството, но калориите на 180 зеленчук са на половината на 150 АМ.
Или това няма значение, просто следващото хранене ще е по-рано?
кашите също е време да ги почнеш
Опитах да заместя храненето в 14:00 като увелича калориите, прибавяйки към зеленчука ориз или елда каша. За съжаление никак не хареса по-гъстата манджичка. Мляска, потриса се, гледа ме обвинително и прекратих експеримента. Кашите ги забърквах с вода, без АМ. Единствен път имах успех с пресни тиквички на пара, пасирани и смесени с елда каша.
За месо препоръчвам Хип - заешко със копър
Мерси Перденце, надлежно ще закупя. Дано намеря и на Гербер или Семпер некой заец, да се подсигуря и мятаме месото
, няма как.
две външни бе мила, къде видя три
на обед пюре и следобед каша с плодове, другите три са АМ
Реших, че сутрин - плод, обед - зеленчука, за трето броих кашата следобед. Ко да прайш, изнемогвам от към акъл вече...