елле ти нали беше някъде извън българия, дано не бъркам, но ако си в чужбина да знаеш, че там май много-много не гледат и не предписват такива неща. нищо, че те имат повече нужда, щото са по-на север и всички изследвания, които са за дефицита на витамин Д са правени в северни държави, където слънцето е по-малко от при нас. Канада, Щатите (но не маями
и тн. Та ако имаш читаво джи пи, питай ги дали ако не сега, то през зимата да не даваш на бебето или поне ти пий повече, макар, че като четох колко ние трябва да пием, за да се вдигне нивото при тях, ще се витаминосаме.
във kellymom.com има статии за вит д, ако ти е интересно да четеш. аз много се чудих, но реших, че ще давам, макар и не в лъжичка с кърма. боже колко изчетох за един витамин, а като стане нужда за по-сериозни неща, не мога да си мисля какво ще е.
дано това със зъбите отмине по-скоро. и аз като елле съм разглезена откъм бебе и само се моля да й се размине по-леко, че то човек нищо не може да направи за тях, а това е май най-лошото.