надин, с кърменето нямаме никакъв проблем, слава богу, но биберона си го плюе, аз също мисля, че просто трябва да съм по-търпелива, но се вкиснах, мисля, защото досега не съм имала никакъв "конфликт" с нея и за първи път я карам да прави нещо, което ми е малко не-естествено и малко насила, но ще продължа да пробвам, пък наистина, камбозола е права, до есента много време има. четох разни неща по нета, да видим какво ще излезе. пък и цеденето е досадна работа. в този ред на мисли, при всяко цедене ли стерилизирате и още нещо, да знаете откъде мога да намеря стъклени бутилки на медела, досега видях само в американския амазон?
да ви кажа пуснах запитване за подложките за кърма, отговориха ми, че не препоръчват кърмата събрана по този начин да се дава на бебето. та така
а сега добрите новини - днес мерихме девойката - 6.08 кг и 57 см
иначе е на 7 седмици, съжалявам, но лентичката ми излиза само на линк, не на картинка и не зная как да я оправя, ако някой знае, ще съм благодарна да пише
и още по невероятната новина - успях да отида на плуване, за половин час, но кой ти го дава, баща й я гледаше през това време, а като се прибрах и от вратата - на гърдата той беше много учуден, ама нали сега я кърми преди да излезеш, да ама то точно два часа са минали. и да му се не види - не исках да имаме точен режим и да карам бебето да яде по часовник, а то ме кара диването да кърмя по часовник
лека ви нощ
е