сперанза, ти като казваш, че не яде нормално какво имаш предвид - яде много малко време или нещо друго? защото ако яде много кратко може просто да си взима колкото му трябва. изглежда, че той е ок, особено след като спи нощем, проблемът е, че ти се тревожиш. като не иска АМ и стои гладен не е ли по-добре да си му даваш да суче, колкото има толкова, отколкото да стои гладен както ти казваш и двамата да се мъчите. аз съвсем нямам опит в кърменето, но така ми изглежда логично.
аз да ви се оплача, моята девойка така суче, че често се задавя, ама наистина се задавя и спира да диша за малко. доста е стряскащо и не мога да разбера дали това е защото тя е твърде лакома, дали нещо в позицията на кърмене не е като хората. кашля, разплаква се и после си се връща да суче пак, но е наистина стряскащо, така че ако имате идеи са добре дошли.
а и да ви питам какво мислите за неща като пиенето на прясно мляко (яденето на сладолед) дали им причиняват газове или нещо такова. напоследък от около седмица насам като ака реве с глас, преди не го е правила това. в момента, в който свърши работа се успокоява веднага, но ако мога да направя нещо да избегна това пищене, че на мен ми се къса сърцето, то бебето си е ок; и другото което хапвам са плодове и то по-конкретно ягоди и малини, напоследък. знам, че има списъци с позволени храни, но ако се водим по тях ще трябва да ядем само ориз и картофи, та затова питам дали вие имате подобни наблюдения. мерси предварително