Туци, ползвам чая на Хип - по-лесно ми е, а и все пак успявам да го накарам поне да оплакне уста след ядене, с домашно приготвения не се спогодиха въобще. За вашата възраст има чай само от копър; изобщо не знам дали работи наистина за коликите, аз го давам основно с надежда да предотвратим млечница, вместо вода. И вярно, че го пие жадно като е гладен, само дето не мрънка за салатка...
И не се притеснявай за кърмата, според менд де - аз също бях така, особено с коластрата в началото, пък после си тръгна добре; намалението сега отдавам основно на болката.
И аз редувам гърдите, но вече изцеждам на всяко хранене, защото почти си докарах мастит и сега съм на антибиотик. Не искам да стряскам, ама много гадно задържане се получи и се наплаших (и наболях). И хич не мога да запомня коя съм поднасяла последна - затова на вътрешната страна на вратата виси списък - нали съм си организационен маниак
За съжаление аз съм именно на режима, описан така картинно от Сами... Следващата седмица отиваме пак на лекари - и в Токуда,и при личната, и ще търсим друго разрешение на нещата, защото и аз не издеянвам така - 2 часа от 3-те минават само в хранене.