опасявам се, че съм съгласна с боби, по-добре е да е на кърма детето, още повече, че си говорим, че не яде достатъчно. зная, че има идея, че това е крайно мнение, но особено когато има проблем със храносмилането звучи логично, че храната, която е направена за коремчето на бебето ще е по-добра от изкуствената, а и има изследвания за това какво става с микрофлората на стомаха когато започнат да пият ам.моля не скачайте, само казвам какво съм чела, не съм пуснала линка досега, за да не се връщаме към разговора добро ли е или не ам.
ако детето наддава и е спокойно не е ли по-добре да си останете на кърмене? оризовото брашно може лида се разтваря с кърма, май не можеше нали? иначе това би бил друг вариант.
аз да ви питам, боляли ли са ви гърдите? мен от известно време ме болят - не зърната, а самите гърди и в спокойно положение ме наболват, но ако е отгоре ми или се опре бебето върху мен си ме боли сериозно. малко ми е притеснено, защото от преди бременността имам бучки - доброкачествени, но имам и фамилна обремененост, пък и не зная дали като кърмя някой въобще ще ми обърне внимание да ме погледне. записаха ми час за 6 месеца след като спра да кърмя, но да се надяваме, че това ще е след около поне 2 години, така че се чудех дали някоя от вас е имала подобен проблем?
честита ви нова година, монго здрави, усмихнати и кърмени бебета и майки