зай, спокойно не толкова страшна млечицата, особено ако не я чакаш да се разлее навсякъде. ние вече се оправихме - поне няма побеляване в устата й и мен ми минаха гърдите. макар, че както казват можеш да имаш проблем с кандидата и без да има видими симптоми при теб или бебето. а ако е проблем с оросяването дано отмине бързо.
боби, благодаря ти за инфото, щото и аз така си мислех, че няма как да ставам "по-сладка" като ям сладко, но друго си е като ти го каже някой дето това му е работата. много е странно как човек загубва вяра в здравия си разум и способността да мисли, когато става въпрос за детето му. пия си мляко и си хапвам сладко, щото иначе трябва гладна да ходя.
само да кажа, понеже и тук и в другата тема го срещам няколко пъти - това, че гърдите ви не са толкова пълни колкото първите месец-два, не означава, че ви намалява млякото. по принцип ако си кърмите на поискване и няма пауза от повече от 4 часа повече от веднъж в денонощието няма как да ви намалее млякото, така че спокойно - може да има разлика коя гърда кога се е нагодила да произвежда повечве, но след като детето ви не е гладно всичко е наред.