Благодаря момичета. За сега спирам едно кърмене, пък после може и второ щом казвате, че няма да си загубя кърмата.
Раши искам да спра да кърмя през нощта, защото просто нямам сили от недоспиване да върша каквото и да е през деня. Така мъжът ми може да я храни единият път и аз да спя, защото през деня са двечките и нямам кога да си доспивам.
Аз започнах да давам по 1-2 глътки вода след ядене, че да свиква с вкуса, понеже с Ивана не давах вода ( нали така съветват) и имах голям проблем когато исках да я науча да я пие.
Дидон, не е ясно от какво се е събудил. Аз така бях с Ивана - ревне ли храня я. Имаще си едн час, в който се будеше и аз направо зпаочвах да я кърмя. Едно нощ(към 4тия месец мисля) и дадох вода уж с цел да отложа хранненето за малко по късно, защото вече беше по-голямаи исках да разредя храненията. Какво ми бше учудването, като пи няколко глътки и заспа и от тогава започна да пропуска нощното хранене. Вие сте още малки за това, но по принцип казвам, че това че реве и се буди не е задъжително да значи, че е гладен. Може да си е по навик както Ивана беше.
Боби