Ледена-Луна и аз се замислих дали болките не са от гадините, но октомври и ноември, когато имах кандида, ентерококи и стафилококи нямах болки. Микробиологията от началото на декември показа, че всичко се е изчистило. Болките започнаха януари. Правих ПКК- СЕУ и С-реактивен протеин и всичко бе в граници, което означава, че няма възпалителен процес. Микробиологиите преди лапарото бяха добри, а болки си имах. Когато четох темата за ендометриоза във форума, относно симптомите при мен са налице-болки, скъсен МЦ.
Снощи реших, днес да се консултирам с д-р Персенска, да не занимавам д-р Стаменов с моите незначителни проблеми/има много работа/, относно лечението ми. Страх ме е да пия тези хапчета, които ми ги изписа-купих ги, нося ги с мен, заедно с алергозан и нямам смелост да глътна поне една таблетка. Мисля да пробвам лечение с Далацин-антибиотик-крем/поне ми действа/-не са го тестовали в антибиограмата. Може и пък Е. коли да не са резистентни към него и да се изтрепят. После пак ще направя микробиология и дано да са изчезнали, ако не ще мислим как да се лекувам.
Лили, дали лигавицата нараства от ескимото-млечни продекти-вит.с или не е подействала ефективно инжекцията от депо провера? Стискам палци в събота на прегледа да са добри новините./За скачането на всеки му идва да скочи на моменти, а ма на пусто ни се живее/.
Поздрави на всички!