Благодаря на всички за бързите отговори. Страхотни сте. Нямам проблеми вкъщи, напротив получавам страхотна подкрепа от съпруга ми, който дори при нощните ми пристъпи, се събужда заради мен и ми прави компания, толкова е всеотдаен, дори и той има сърдечни проблеми, явно стреса в живота ни е навсякъде. Не знам дали не се дължи на факта, че не се чувствам ангажирана с нещо сериозно, защото преди да забременея работех ужасно много, бях пълноценна. Относно консултацията с ендокринолог, направих такава с Д-р Тодорова, направих изследване на Тсх-то, нещата са наред и в норма. Забелязах че когато се получи тази нервност, тревожност, отчаяние, треперене на ръцете, получавам гадене, или може би е обратното. Нищо не задържа вниманието ми, нито филм, нито интернет. Не съм комуникативна с приятелите си така както преди. Сега започнах и чай с мед да пия, което за мен е постижение. Ще обсъдя с док приема на магнерот, дано да помогне. От вчера пия витамините пренатал, дано и те да помогнат, ако е липсвало нещо в организма ми. Лейди, аз пия мента, глог и валериан, което като гледам е същото, като твоето лекарство.
Още веднъж ви благодаря за отзивчивостта. Бебетата са добре, растят нормално, това поне е много добре.