0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Д-р Стаменов
« Отговор #20 -: Март 27, 2007, 16:02:35 pm »
Благодаря ти, Магичка, за изчерпателния отговор. При мен причината да стигна до ин-витро беше липса на овулация. Преди това минах през няколко инсеминации, но след безрезултатния опит ин-витро, просто бях решила, че известно време ще спра да мисля за изследвания, базални температури, прегледи и въобще среща с доктори.
Ти ходила ли си при д-р Стаменов? Може ли да споделеш как беше?
*
« Отговор #21 -: Март 27, 2007, 18:46:53 pm »
Мили момичета - наистина си пуснете една търсачка и ще намерите много писани неща за д-р Стаменов - от пациенти, за процедури, отношение и т.н. Отдясно срещу името ви има едно прозорче Търсене...

Аз лично съм негова пациентка, бременна съм след втория опит инвитро и съм изключително доволна, както от доктора, така и от човека Стаменов!
Желая ви вяра и успех!
*
« Отговор #22 -: Март 28, 2007, 11:19:49 am »
Днес звънях да си запиша час за първи преглед при доктор Стаменов и ми казаха, че след две седмици ще записват за...Септември :(. Много ме е яд, че не се обадих по-рано, живея в чужбина и планирам пътуване до БГ края на април. Ако може да ме насочите към друг лекар за сега единствения потвърден проблем при мен са 3 малки миоми в матката.
*
« Отговор #23 -: Март 28, 2007, 12:53:58 pm »
Чини, опитай да си запишеш час за д-р Персенска в клиниката на д-р Стаменов. Мисля, че нейният график е по-свободен.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #24 -: Март 28, 2007, 17:03:10 pm »
Благодаря за идеята, успях да си взема час при д-р Персенска. :thankyousign:
« Отговор #25 -: Април 02, 2007, 08:44:27 am »
Днес звънях да си запиша час за първи преглед при доктор Стаменов и ми казаха, че след две седмици ще записват за...Септември :(. Много ме е яд, че не се обадих по-рано, живея в чужбина и планирам пътуване до БГ края на април. Ако може да ме насочите към друг лекар за сега единствения потвърден проблем при мен са 3 малки миоми в матката.

Това вярно ли е? Защото вече на две мои близки дадох координатите на Стаменов и Владимиров. Питам, за да ги предупредяи да са подготвени за чакането.
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #26 -: Април 02, 2007, 09:53:20 am »
Ами аз отидох за час на 14.03 и ми дадоха за 17.04, така че ....за съжаление е вярно.

« Отговор #27 -: Април 02, 2007, 10:02:49 am »
Все пак нарочно подчертах в цитата - септември. Смятам, че за първи преглед е нормално да се чака месец, предвид обстоятелствата, но въпросът ми е

вярно ли е, че от средата на април ще се записват нови пациенти за септември при Стаменов?
Предварително благодаря!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #28 -: Април 02, 2007, 10:16:03 am »
коринка, стаменов има определени дни в които приема нови пациенти, което е нормално защото се искат повече от 15-20 мин за да се запознае с един нов случай. предвид това че си е определил 1-2 такива дни в седмицата а наплива знаеш какъв е най-вероятно е нормално да записва чак за септември. нека не пропускаме и фактора лятна отпуска, от която всеки човек има нужда.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #29 -: Април 02, 2007, 11:57:24 am »
Мерси, Лили...Мисля, че бяха вторник и четвъртък за нови пациенти, и аз се записах началото на юли  за средата на септември (като се има предвид и отпускарския сезон)..ок, ще предупредя жената.
*
« Отговор #30 -: Април 05, 2007, 17:19:41 pm »
Единият ден за нови пациенти е събота (аз за тогава си записах) - в началото на март за 14 април.
Иначе събота е много удобен ден за преглед, много се зарадвах, че с излизането от работа си е някакъв проблем, все пак.

*

TanyaPN

Д-р Стаменов
« Отговор #31 -: Май 02, 2007, 22:29:18 pm »
Zdraveite !!!

Bihte li mi dali nqkakvi koordinati zavryzka s d-r Stamenov. E-mail adresyt mi e pn_tanya@yahoo.com

Blagodarq predvaritelno !!!

Tanya

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Май 03, 2007, 09:05:56 am от Lali »
*
« Отговор #32 -: Май 02, 2007, 22:32:57 pm »
Zdraveite !!!

Bihte li mi dali nqkakvi koordinati zavryzka s d-r Stamenov. E-mail adresyt mi e pn_tanya@yahoo.com

Blagodarq predvaritelno !!!

Tanya

Ето координати:
http://www.invitro-bg.com/display.php?page=where
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #33 -: Май 29, 2007, 14:33:22 pm »
Здравейте отново и от мен.Доста време не съм писала тук. Вече ходя при Стаменов няколко пъти и имаме резултат - както казва доки "Леда се пропука" - дясната тръба ми е напълно запушена и събира вода, а лявата е нагъната и със сраствания. Хубавото е, че доки каза че до нова година ще имаме бебче далии ще е по естествен път, с инсеминация или инвитро - няма значение, но ще има бебе. Малко в началото се бях истерясала но сега приемам малко по-лекичко нещата и вярвам че съвсем скоро ще чуя заветните думички - бременна си!!! Бярвам в това, и се надявам всички да повярват така както аз. Целувки на всияки!!!
И както казах на доки като ми каза че ми е запушена тръбата а другата нагъната, и докато той чакаше да се сдухам аз му се усмихнах и му казах, че с една запушена и с една нагъната тръба ще си родя бебе 4.800кг. Вярвайте и се надявайте! Въпреки, че в момента не ми дават много големи надежди аз си зная, че ще имам най-хубавия бебок на света.

*
« Отговор #34 -: Май 29, 2007, 14:50:02 pm »
Само така Маги, слушай док, той знае най-добре, просто е вълшебник, ще видиш, че скоро ще има с какво да се похвалиш! Успех!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
« Отговор #35 -: Септември 18, 2007, 23:56:46 pm »
bihte li mi dali njakakvi koordinati na d-r Stamenov.Mojat meil e pechellera@abv.bg
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #36 -: Септември 19, 2007, 00:19:27 am »
bihte li mi dali njakakvi koordinati na d-r Stamenov.Mojat meil e pechellera@abv.bg

www.invitro-bg.com

това е сайтът на клиниката на д-р Стаменов. на този адрес има всички координати.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!