0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
Д-р Стаменов
« -: Март 18, 2007, 01:22:42 am »
zdraveite kajete neshto poveche za d-r Stamenov,zanimava li se s problemno zabremeniavane,kade se namira,dobar li e,niako ako go e poseshtaval molia da kaje neshto.blagodaria vi

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Март 18, 2007, 10:16:42 am от Lali »
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: d-r Stamenov
« Отговор #1 -: Март 18, 2007, 05:37:12 am »
Мила, пусни си търсачката - има много неща писани за д-р Стаменов.
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Re: Д-р Стаменов
« Отговор #2 -: Март 20, 2007, 03:36:25 am »
Намира се на 4-я етаж в клиника Малинов в София,Красно Село, бул.Гоце Делчев за номера ще те излъжа.Надявам се да е добър...На 17.04 имам час при него.Пробвай! Има доста добри отзиви за него.

« Отговор #3 -: Март 20, 2007, 10:51:15 am »
Център за репродуктивно здраве “Надежда” се намира на IV-ти етаж в клиника “Малинов”
гр.София,
бул. “Гоце Делчев” № 46.
Телефони за контакт: 02/ 965 57 40

Сайт на клиниката: http://www.invitro-bg.com/
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #4 -: Март 21, 2007, 14:10:13 pm »
Толкова дълго ли се чака за час там или ти си избрала 17.04, maggi4ka?
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

maggi4ka

• 440
« Отговор #5 -: Март 21, 2007, 14:26:23 pm »
Хич даже не съм си го избрала, но ми казаха, че след като е първична консултацията не могат да ми запишат час по-рано от 17.04. :( А дотогава само мога да си чакам. Ако си решила да ходиш там по-добре побързай със запазването на часа, защото аз ходих до там на 13.03 и ми дадоха тази дата, а доколкото разбрах, май от 20.04 доктора ще е на някакъв семинар и ще отсъства за около седмица.

« Отговор #6 -: Март 22, 2007, 09:54:38 am »
Да, точно така - тази седмица нашият док е на семинар.
*

adi1971

• *
  • 41
  • направи каквото трябва пък да става каквото ще
« Отговор #7 -: Март 25, 2007, 12:26:52 pm »
И АЗ си записах час за 17.04.07 15:30 ЗА ПО РАНО МИ КАЗАХА,ЧЕ НЯМА НИКАКВИ ЧАСОВЕ
НА МЕН МИ Е ПРЪВ ПРЕГЛЕД ПРИ Др СТАМЕНОВ :balk_112:ДОСТА СЕ ВЪЛНУВАМ :blob10:
*

maggi4ka

• 440
« Отговор #8 -: Март 25, 2007, 16:18:49 pm »
Знам какво ти е. И аз съм като в мъгла. Вече толкова ми втръсна от лекари, прегледи и изследвания, че се бях отчаяла, когато майка ми ми се обади и ми каза да пробвам и при него.

*

adi1971

• *
  • 41
« Отговор #9 -: Март 25, 2007, 21:29:35 pm »
надявам се при него вече нещата да потръгнат preggo
*

maggi4ka

• 440
« Отговор #10 -: Март 25, 2007, 22:44:47 pm »
Ако знаеш колко се надявам и аз. Ако нешо и там няма резултат, вече се отказвам. Но имам усещането, че този път ще стане.

*

maggi4ka

• 440
« Отговор #11 -: Март 25, 2007, 22:49:02 pm »
Гвендолин ти имаш ли някаква диагноза, че сега не ми се рови из форумите да търся.

*
« Отговор #12 -: Март 26, 2007, 10:25:46 am »
Маги, Гвендолин,

Мисля, че сте направили правилния избор. Док е страхотен, много човечен и позитивен. Пожелавам ви да помогне и на вас, както помага на много от нас. Успех и не се отчайвайте, в сигурни ръце сте  :P!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*

adi1971

• *
  • 41
« Отговор #13 -: Март 26, 2007, 18:41:39 pm »
АЗ съм сдве извън маточни тоест без тръби шанса ми е само ин витро но вече напредвам с годините а и с нервите 10г борба 8O инадеждата ми е в Др СТАМЕНОВ а ти с каква диагноза си?
*

maggi4ka

• 440
« Отговор #14 -: Март 27, 2007, 12:14:20 pm »
Ами да ти кажа от 2 години сме по лекари, от началото на връзката ни не се пазим /5г./ - резултат няма нито от лекарите нито от НЕпазенето.Лекувахме хламидии - вече ги няма. Спермограма - отлична, хормони - в норма, овулация - има....И аз незнам какво става и къде може да се крие проблема, но искрено се надявам док да го намери и най-сетне и на нашта нива да огрее слънцето.Този път - точно както е и името на клиниката имам НАДЕЖДА, а може би в крайна сметка тя е най-важната в случаи като нашия. Пожелавам ти наистина и при теб да има успех и всичко да е ОК, а след всички мъки и терзания да гушнеш най-великолепното бебче...а защо не и 2 бебчета. Пожелавам ти го от сърце!!! :sbabygirl: :babyboy: :blowingdust: :blowingdust2:

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #15 -: Март 27, 2007, 12:15:27 pm »
Тест за проходимост на тръбите?
*

maggi4ka

• 440
« Отговор #16 -: Март 27, 2007, 14:08:01 pm »
Правихме, ама конкретен резултат не получих. В смисъл, че доктора взе да мрънка, че понеже много ме боляло и има вероятност тръбата /дясна/ да не е запушена, а да е направила спазъм, или нещо подобно. Беше уж насрочена дата, а 1 час преди уговореното време ми звъни сестрата и ми казва, че с направлението съм ползвала 4-те полагаеми прегледа / което ме втрещи / и ако искам да ми се направи изследването пак трябва да си платя или да изчакам да изтече старото и да си взема ново от личната и тогава да отида пак. Аз затова и пак сменям лекаря. В крайна сметка, може и да си плащам, ама по-добре да ме преглеждат качествено и да имам най-накрая някакъв резултат. Сега предполагам, че при д-р Стаменов ще се повтори изследването. И наистина вярвам, че най-сетне ще има чудо.

« Отговор #17 -: Март 27, 2007, 15:35:10 pm »
Здравейте всички!
Аз съм правила едно безуспешно ин-витро/по-точно ИКСИ/ през 2003 г., но не при д-р Стаматов. От това, което чета за доктора, в мен отново започна да изгрява надежда, че нещата не са напълно загубени. Бих се решила да опитам, но не съм от София и както знаете всичко е свързано и с финанси. Моля, ако някой знае поне ориентировъчно какви са цените във въпросната клиника, за да мога все пак да си направя някаква сметка.
Благодаря!
*

Crystal

« Отговор #18 -: Март 27, 2007, 15:46:38 pm »
Поне името му запомни, не Стаматов, а Стаменов.
*

maggi4ka

• 440
« Отговор #19 -: Март 27, 2007, 15:56:47 pm »
Кристал, не толкоз остричко де миличка. Бърка се човек, пък и всички тук знаем името, тъй че май не това е най-важното.
Милена, предполагам че имаш няква диагноза? За ориентир ще ти кажа само някои от цените, но най-важното е, че някои от необходимите изследвания са по здравна каса и можеш да си ги направиш там откъдето си. Аз също не съм от София, но намирам начин - все пак тва е по-важно от парите ми. Прегледа доколкото знам, а ако греша нека някой който знае да ме поправи, е първоначално 20лв и по-нататък 10лв. ХСГ - 60.00лв и инсето е 150лв.Другите цени все още не ги знам но предполагам, че това като за начало ти е достатъчно.
Пожелавам ти успех!!!