Здравейте.
Ето и моята история.В края на декември решихме да отидем на лекар.Препоръчаха ни Генов.Оказа се,че при мен няма физически проблем.Няма кисти,миома;цветната снимка покажа,че тръбите са проходими,матката е с правилна форма и големина,само матката била "малко нагоре",но той я поиздърпа надолу.Само,че не разбрах имам ли овулация или не.На втория преглед ми каза,че няма,след което отидохме до болницата,направи ми снимката и каза,че при мен проблем нямало.В края на януари излязоха резултатите от имунологичните ми изследвания.Оказа се,че имам антитела и той ми изписа Вилкакора.Десет дена след като започнах да го пия усетих,че започвам да напълнявам,с тъпа упоритост,продължих да го пия.Преди години имах увеличена щитовидна жлеза,през 2005 ходих на преглед и всичко си беше наред.След още една седмица пиене на лекарството усетих,че става нещо нередно с щитовидната ми жлеза.Спрях лекарството.На следващия ден,началото на март получих първите си болки.Известно време ме боли ниско вляво,след това вдясно.Усещах и някаква неприятна сухота и парене.Болките отшумяха,аз се поуспокоих,но от началото на тази седмица отново започнаха.В началото отпред,ниско долу,след няколко дена пак отляво и дясно.Болките са много силни,на моменти даже ми прималява.В момента не съм в България,а за тукашните лекари съм чувала не много добри отзиви,не искам отново да ме вземат за опитно зайче.В края на другата седмица се връщам в България и тогава ще отида на лекар.Не знам защо го написах това,може би за да ми олекне.Този лекар със сигурност няма да ни помогне,но сега ме е страх да не стане така,че по-скоро да навреди.Може ли тези болки да са усложнения след снимката,все пак се появиха след 2 месеца.