Каквото е писано това ще стане , пък всеки прави някакви опити да подобри положението си .
След месеци на търсене и мислене какво да се прави се оставих по течението , то да ме носи .
Куриоз ......ставам работодател вече на 3 момичета , които след 2-3 месеца работа са бременни . С моята счетоводителка се шегуваме , че ако иска някога да забременее трябва просто да я назнача във фирмата и всичко е уредено
.
Намерих си други цели и амбиции свързани с работата и усъвършенстването в други посоки , ако стане да имам 2-ро дете някога - стане , ако не - живи и здрави .
Е сега няма само по график да правим секс я .....пък и то е ужасно поддискащо и уморяващо , всеки месец едно и също : Мъжо еди-кога си трябва да правим секс и аз да не ставам от леглото , пък ти като си имаш спешна работа - то ти е приоритет.........нали се сещате , че не само него изнервям ами и себе си .......пък тези действия клонят към тенденция => по-малко секс и удоволствия (а все пак удоволствието не е за пренебрегване)
Така че горе главата => задобрявайте другаде , а бебеправеното вие си знаете ,че имате проблеми , не ги правете и психологически , че става едно голямо блато
Поздрави и наздраве от (временно) Слънчев бряг
pipilota