0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Самотно и болно ми е..
« Отговор #80 -: Март 28, 2007, 15:19:46 pm »
Аз отново ви благодаря за подкрепата. :D
Всичко върви добре за сега, дори подадохме документите.
Дай Боже любов и разбирателство, както се казва.
Диде, много се радвам, че така се развиват нещата при теб.Браво. :bighug:
« Отговор #81 -: Март 28, 2007, 15:24:28 pm »
   Много се радвам и чесно казано...знаех си   :wink:  !  Сигурна съм,че тази раздяла ви е подействала освежаващо.След мъката която сте преживяли,знам че сега ,чувствате обичта си повече!
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #82 -: Март 28, 2007, 15:30:26 pm »
Диана: "На моята възраст ми е някак трудно да си представя друг мъж до себе си, по-скоро изобщо не си го представям."
Диди, според мен, ако той (и мъжете по принцип) можеше да си изрази емоциите така, както теб и жените по принцип - щеше да напише:  "На моята възраст ми е някак трудно да си представя друга жена до себе си, по-скоро изобщо не си го представям."
И да ти кажа, май не е заради възрастта - вика му се на това обич :)  :balk_103:

« Последна редакция: Март 28, 2007, 15:32:28 pm от Nina »
« Отговор #83 -: Март 28, 2007, 16:08:41 pm »
 Ето една пролетна новина ! Дано се окаже, 4е злото е било за добро и 4е, както 4есто се слу4ва, този болезнен етап ще даде нов тласък на връзката ви  :D
 И ако решите да си организирате ново сватбено пътешествие, знаеш къде сте о4аквани  :lol:
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #84 -: Март 28, 2007, 16:09:41 pm »
На моята възрат ми е някак трудно да си представя друг мъж до себе си, по-скоро изобщо не си го представям.

че кво й е на възрастта ти :lol:
радвам се, знаеш :D
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #85 -: Март 28, 2007, 16:36:36 pm »
мъжа с който живея ми каза, че се мъчи с мен..
Сега видях темата, ама ще се застъпя за младежа (мъжка солидарност - кво да се прави).
Та в тоя ред на мисли всички се мъчим с половинките си. Едва ли има 100%-ово сходство в характерите между всеки 2-ма човека от там и търканията и проблемите. Ако това е имал на предвид то съвсем го разбирам - ти по принцип си блага душица, ама знам ли как го юркаш да мие чинии и да хвърля коша (примерно). Те тези неща се натрупват и накрая избиват по средата на нищото. А и понякога като вземе думата мъжа в желанието си да се пребори за социалните си права в семейството почва да ръси простотии (тва го знам от личен опит  :oops:). Веднъж мъжа като вземе думата почва да говори за каквото и да е - все пак рядко успява да я вземе - и като я вземе за малко и се "н@сир@" (с извинение пред Ултрата - щото е по свенливичка), пък и нали сме мъже и не щем да се оправдаваме и обясняваме (още по малко да се извиняваме) и ей отиде коня у ряката.

И накрая - не се хвашай за думата. Може да е искал да каже че вчера не е спал добре, пък да се е получило това.
Седнете, вземете си една бутилка червено вино, и се разберете като зрели хора.

Поздрави,
и дано нещата се оправят пък и това мнение малко да ви разведри.
*
« Отговор #86 -: Март 28, 2007, 16:44:42 pm »
Диди, радвам се, че всичко е завършило добре.

« Отговор #87 -: Март 28, 2007, 16:54:39 pm »
И накрая - не се хвашай за думата. Може да е искал да каже че вчера не е спал добре, пък да се е получило това. Седнете, вземете си една бутилка червено вино, и се разберете като зрели хора.

браво, дзвер!  :D
« Последна редакция: Март 28, 2007, 16:58:29 pm от beast »
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #88 -: Март 28, 2007, 20:16:59 pm »
Сега видях темата, ама ще се застъпя за младежа (мъжка солидарност - кво да се прави).
Та в тоя ред на мисли всички се мъчим с половинките си. Едва ли има 100%-ово сходство в характерите между всеки 2-ма човека от там и търканията и проблемите. Ако това е имал на предвид то съвсем го разбирам - ти по принцип си блага душица, ама знам ли как го юркаш да мие чинии и да хвърля коша (примерно). Те тези неща се натрупват и накрая избиват по средата на нищото. А и понякога като вземе думата мъжа в желанието си да се пребори за социалните си права в семейството почва да ръси простотии (тва го знам от личен опит  :oops:). Веднъж мъжа като вземе думата почва да говори за каквото и да е - все пак рядко успява да я вземе - и като я вземе за малко и се "н@сир@" (с извинение пред Ултрата - щото е по свенливичка), пък и нали сме мъже и не щем да се оправдаваме и обясняваме (още по малко да се извиняваме) и ей отиде коня у ряката.

жив да те ожали човек :lol:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #89 -: Март 28, 2007, 20:48:19 pm »
Диди, щастлива съм за вас :D Попътен вятър ви желая!!
Благодаря ти, Бени!

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #90 -: Март 28, 2007, 21:20:27 pm »
  :rainbow: Диди  yahoo_17

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #91 -: Март 29, 2007, 00:13:02 am »
пък и нали сме мъже и не щем да се оправдаваме и обясняваме (още по малко да се извиняваме) и ей отиде коня у ряката.

Ей това важи на 100 % за мойто мъжко  :lol:
При едно сериозно скарване (два дни не му приказвах  :lol:) ме покани на вечеря (и то на ресторант  :lol: Романтика  :lol:). Аз се чувствах като победител и реших, че това е момента в който ще чуя заветното "извинявай"  :lol: Не би! Накрая го питам аз, няма ли да ми се извини. И ето ти отговор: "Не, но ще обещая да не се повтаря"  :lol:

Диде, много се радвам  :D Успех с документите и най-вече с процедурата след това  :D
« Последна редакция: Март 29, 2007, 01:18:02 am от jazzybaby »

lb2f
« Отговор #92 -: Март 29, 2007, 01:15:11 am »
Zdravey,Didi!Mazhete po princip nikoy nemozhe da gi razbere kakvo iskat i kakvo mislyat a kamoli kakvo chustvat.Malko sa iskrenite i chusvitelni mazhe.Vsyaka vrazka ima krizni momenti,mozhebi i vie sega ste v edin takav moment...Pak i nie horata kato sme nervini si kazvame kakvo li ne...Mislya che netreba vsichko koeto chuem da go zapazvame dalboko v sebe si,taka i poveche shte te boli.Day mu vreme da pomisli i da reshi dali naistena go misli tova koeto ti e kazal,da useti kakvi sa chustvata mu kam teb.I ti sashto taka.Razmislete kade e problema i razreshete go, a ako ne mozhe...zdrave,mozhebi taka e shte e po dobre i za dvama vi.Zhelaya ti kasmet i pravelno reshenie na problema.I znay ne si nito prva nito posledna s tozi problem.Znam che ti e mnogo teshko i che te boli,no... tova e zhivota i s hubavite,i s loshite mu momenti.Kasmet ,skapa i priyatelska pregratka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #93 -: Март 29, 2007, 11:44:29 am »
Диди, браво и само положителни емоции от тук на там. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #94 -: Март 29, 2007, 11:52:29 am »
Диди, много се радвам, че така са се развили нещата!!! И както хубаво са тръгнали, така хубаво да завършат с :cloud9:!

« Отговор #95 -: Март 29, 2007, 12:00:07 pm »
Диди,много се радвам за теб.Сега стискам палци за добри новини от касата и успешно инвитро!Дано да забравиш изживяната мъка и да се насладиш на щастието да сте пак заедно.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #96 -: Март 29, 2007, 12:13:27 pm »
Диди, радвам се, че нещата така се развиха. Дано да имате късмет и лошите неща да са зад гърба ви!  :)

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #97 -: Март 29, 2007, 12:51:30 pm »
Много пубава новина :)!
Радвам се за вас!
Мога, стига да искам.
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #98 -: Март 29, 2007, 14:17:41 pm »
Олеее, Диди...чак сега видях темата...съжалявам...не влизам често...
Надявам се, че наистина всичко е наред...стискам палци и наистина....ти заслужаваш щастието...не спирай да го търсиш там, където мислиш, че е то.
Ние често сме в такива "кризи" и те разбирам идеално.Точно същите думи, но не за първи път.Често забелязвам как все повече се затваря в себе си и просто мълчи...но каквото и да правиш, не става само от единия...ако е писано и най-вече ако наистина го искате и двамата, ще се разберете.
Момичетата и момчетата са ти казали всичко по-страхотен начин!Възхищавам се на всички!
Успех, миличка, дано намериш правилният път с правилният човек!!!
Прегръщам те много силно!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #99 -: Март 29, 2007, 17:43:54 pm »
Диди, радвам се, че всичко е завършило добре!!!!!Всичко ще си дойде на място! :D