Точно така.Аз бях под огромно напрежение тогава ,последното за което си мислех е че съм бременна .Бях на лекар при гинеколог ,когото никога не искам да виждам през живота си- д-р Габровска.Нейните опасения бяха : "С това зацапване никога няма да забременееш.Ще ти изпиша противозачатъчни и ще ги пиеш 3 месеца.Или айде да изключа съмненията си ще ти изпиша Витамини и другата седмица ела като ти спре зацапването да направим цитонамазка да изключа рак на маточната шийка".Излязох от кабинета пребледняла.Тя даже не ми каза ,че има малка вероятност и да съм бременна.Тази седмица беше най-кошмарната за мен.Мисълта ,че съм на 24 и може да имам рак направо ме съсипа.Зацапването спря за кратко ,но притесненията ми не спряха.Плаках и само за това мислех .Чета симптомите в интернет и още повече се убеждавах ,че имам рак.Полудявах .Приятелят ми много се измъчи с мен.В денят преди да отида при нея за цитонамазка ,направих теста.Направо не можах да повярвам-рак с четири крака.Почти съм сигурна,че всикчото това притеснение допринесе за аборта.Ами ако беше ми изписала противозачатъчни.Личната ми вика ,че щяло да стане голяма бела ако ми беше изписала противозачатъчните както искаше.