0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тестове за бременност "ПРЕСТО"
« Отговор #40 -: Септември 02, 2007, 16:55:26 pm »
 А някакви други симптоми за бременност имаш ли?
« Отговор #41 -: Септември 02, 2007, 17:02:45 pm »
Ами не знам чувствам се малко отпаднала но възможно ли е ако теста е невалиден да покаже  :bfp: правила съм си доста пъти и все е  :bfn: о не знам утре пак ще си направя

*
« Отговор #42 -: Септември 02, 2007, 17:25:00 pm »
Аз януари месец имах 10 дневно закъснение на менструацията, напрежение в гърдите, ядеше ми се много кисело положитилен тест за бременност, на ехограф нищо не се видя и на 11 ден прокървих и до този момент не мога да си обясня имаше ли бременност или не. Лекарите ми казаха ,че не се налага абразио защото закъснението е малко а и на видеозона не се видя нищо.
Така, че от тестовете може да се очаква всичко.
« Отговор #43 -: Септември 02, 2007, 17:28:53 pm »
gigi,с тези уринарни тестове всичко е възможно ,аз вярвах на шуар чек ,но като гледам сега коментарите бих те посъветвала да направиш кръвен тест ,там поне ще си сигурна .А за това течение незнам какво може да е,консултирай се с доктор ,може да е някаква инфекция.Желая ти успех и :bfp:
*
« Отговор #44 -: Септември 02, 2007, 17:31:03 pm »
Моят тест беше точно шура чек
« Отговор #45 -: Септември 02, 2007, 18:16:20 pm »
Благодаря ви момичета сега ми остава само да чакам утрешния ден и да се надявам утре ще ви пиша какво е станало  :thankyousign:

« Отговор #46 -: Септември 02, 2007, 19:45:11 pm »
Аз януари месец имах 10 дневно закъснение на менструацията, напрежение в гърдите, ядеше ми се много кисело положитилен тест за бременност, на ехограф нищо не се видя и на 11 ден прокървих и до този момент не мога да си обясня имаше ли бременност или не. Лекарите ми казаха ,че не се налага абразио защото закъснението е малко а и на видеозона не се видя нищо.
Така, че от тестовете може да се очаква всичко.
Имам чувството че това съм го писала аз .С мен се случи същото ама абсолутно и аз се чудя още .Ти какво предприе после ,прави ли изследвания ,нещо за хормоните или..
Ако искаш пиши на лични да не спамим тук.
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #47 -: Септември 02, 2007, 21:07:00 pm »
gigi2008, наистина е най-добре да си направиш клръвен, ако не ти дойде. А за течението - задължително се посъветвай с лекаря си. Стискам ти палци всичко да е ОК и да сбъдне мечтата ти!

« Отговор #48 -: Септември 02, 2007, 21:37:28 pm »
Съгласна съм с Лара най-добре кръвен тест!Успех! yahoo_17
« Отговор #49 -: Септември 03, 2007, 19:05:05 pm »
Здравейте момичета днес отидох на гинеколог прегледа ме каза че е рано да каже за някаква бременност и че всеки момент трябвало да ми дойде. но до сега няма цикъл но все още ми тече това течение.Много странно че и двата теста -вчера и днес показаха  :bfp: и много се чудим със съпруга ми и решихме да изчакаме и да видим какво ще стане и ще се надяваме ако сле две седмици пак е така ще отида да си направя кръвен тест. Но възмажно ли е и двата теста да са с фалшив резултат  :(

*

Lara

• 507
« Отговор #50 -: Септември 03, 2007, 19:54:11 pm »
Две седмици ми се виждат досга дълъг срок за притеснение. Най-добре направи кръвен тези работни дни, а следващия понеделник го повтори. Така поне ще имаш насока. Притеснението не е помощник! Късмет!

« Отговор #51 -: Септември 03, 2007, 20:19:19 pm »
Пак ли при гинеколог трябва да правя кръвния тест(може малко да ви се стори смешен въпроса)?

« Отговор #52 -: Септември 03, 2007, 20:26:12 pm »
Във всяка лаборатория можеш да си пуснеш кръвен тест за бременност.
*

Lara

• 507
« Отговор #53 -: Септември 03, 2007, 20:33:40 pm »
Ели ти е отговорила  :D Можеш да отидещ навсякъде - достатъчно е да кажеш, че искаш бета ЧХГ изследване или кръвен тест за бременност. Късмет!

« Отговор #54 -: Септември 03, 2007, 20:44:14 pm »
Здравейте момичета днес отидох на гинеколог прегледа ме каза че е рано да каже за някаква бременност и че всеки момент трябвало да ми дойде. но до сега няма цикъл но все още ми тече това течение.Много странно че и двата теста -вчера и днес показаха  :bfp: и много се чудим със съпруга ми и решихме да изчакаме и да видим какво ще стане и ще се надяваме ако сле две седмици пак е така ще отида да си направя кръвен тест. Но възмажно ли е и двата теста да са с фалшив резултат  :(

Стискам ти палци двете 4ерти4ки да не са фалшиви и да зарадват както теб така и  нас. Пиши ни какво става!!! :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #55 -: Септември 03, 2007, 21:00:09 pm »
Две седмици ми се виждат досга дълъг срок за притеснение. Най-добре направи кръвен тези работни дни, а следващия понеделник го повтори. Така поне ще имаш насока. Притеснението не е помощник! Късмет!
Мисля че Лара е права ,няма да издържиш ,две седмици ,това е цяла вечност да научиш за нещо толкова желано и чакано.Направи теста тези дни. :crossfingers: :bfp:
*
« Отговор #56 -: Септември 04, 2007, 00:00:37 am »
С вагинален трансдюсер гледаха ли те.И двата теста от една марка ли са?
Направи си кръвен тест.
Стискаме палци и пиши.
« Отговор #57 -: Септември 12, 2007, 08:13:22 am »
Здравейте отново момичета вчера пак си направих тест и пак е  :bfp: при 10-11 дена закъснение записах си час при гинеколога за 21.09. за да видим дали всичко е наред пак ще ви пиша  :balk_121:

*

Lara

• 507
« Отговор #58 -: Септември 12, 2007, 14:09:50 pm »
Това е прекрасно, миличка! Честито!  :balk_16:
Късмет на прегледа и още хубави новини!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #59 -: Септември 12, 2007, 14:31:01 pm »
БРАВОООО  :bighug: :balk_47: ЧЕСТИТО МИЛИЧКАААА