0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

илето

Re: Тестове за бременност "ПРЕСТО"
« Отговор #20 -: Април 16, 2007, 10:42:11 am »
И аз имах проблем с един тест "Престо", нещо пощурях и реших да си го направя на 7-мия ден както пише там, почти бях сигурна какво ше покаже, но той определено ме изненада.....една черта беше както си и мислех, но не тестовата "Т" а другата "C" 8O
Странна работа, то ясно че при всички положения най-малко е навалиден...ама може ли такива работи...
Сега реших да изчакам закъснение ако има такова и тогава пак да се пробвам.
*
« Отговор #21 -: Април 16, 2007, 11:05:08 am »
Преди две години ми беше закъснял(цикъла) с един ден само в същия ден си направих шуър чек показа ми бледа втора черта ,но на следващия ден  ми дойде.Без коментар за тестовете най-сигурно е след пети ден закъснение,ако не ви е дошло да отидете при гинеколога си и да ви каже какво става.Моята гинеколожка ми каза че 5 дена закъснение е в границите на нормалното ,но ако станат повече трябва да се види дали чудото не е станало,явно може да се разбере след 5-ти ден незнам все още :).
Знам от личен опит колко изнервящо е да дочакаш деня на цикъла и наистина ми се искаше да има тестове,които да отчитат преди датата-ама да отчитат както пише на шуър чек 99 процента .
« Отговор #22 -: Април 16, 2007, 11:08:59 am »
Аз незнам какво да кажа. Преди 3 месеца правих тест с "Престо" две поредни сутрини и двата бяха положителни. Направих с тях и Клиър и Шуар-те бяха отрицателни. След 3 дена закъснение ми дойде. 8O. И сега вече просто не им вярвам на тези тестове "Престо".
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #23 -: Април 16, 2007, 13:02:07 pm »
Преди две години ми беше закъснял(цикъла) с един ден само в същия ден си направих шуър чек показа ми бледа втора черта ,но на следващия ден  ми дойде.
И на мен така преди 5 месеца - за първи път в живота ми бледа чертичка. Все се чудя - имало ли е нещо? Поне ми дава надежда, че може да се получи по естествен начин...

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #24 -: Април 16, 2007, 13:04:23 pm »
Забравих да пиша - тестът беше Shure Check.

*
« Отговор #25 -: Април 16, 2007, 13:37:39 pm »
Тестовете отчитат покаченото ниво на ЧХГ. Така че, ако има втора чертичка - бременност има.
Чела съм, че много бременности приключват толкова рано и ние дори не разбираме.  Може би същото е станало и при вас, щом сте имали закъснение и положителен тест.
А иначе и аз вярвам на Шуърчек. При настоящата ми бременност имах два отрицателни Престо, пък то какво се оказа. Даже при мен бяха две сакчета в началото.

Ако някога имате колебание, най-сигурния начин да проверите е чрез кръвен тест.  Искренно ви желая успех!
« Отговор #26 -: Април 17, 2007, 09:55:56 am »
Госта бях аз, вече съм регистрирана :D
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #27 -: Април 17, 2007, 11:00:53 am »
Добре дошла! :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #28 -: Април 28, 2007, 13:04:08 pm »
Аз пък съм много доволна от Sure Check.На първи ден закъснение ми показа мноооогоо бледа втора чертичка,но все пак я имаше.На трети ден закъснение чертирчката беше още по-плътна.Ще изчакам още 2-3 дни за да си направя трети тест за потвърждаване на резултата.Искам да подчертая,че преди също съм правила тестове и то с какви ли не марки и все са ми показвали отрицателен резултат-защото в действителност е бил такъв.
« Отговор #29 -: Април 28, 2007, 16:32:59 pm »
Аз съм пробвала всички тестове, които има на пазара. Най-големите боклуци са Presto и DBest. След 5000 единици прегнил реших да направя няколко теста и тези двата даваха отрицателен резултат, а останалите бяха положителни. Сами можете да си направите изводите.
*

marga_garga

« Отговор #30 -: Май 07, 2007, 16:00:01 pm »
Въпросът ми е следния?Понеже този тест отчита ранна бременност, възможно ли е да отчете 6 дни преди цикъл. Положението е спешно защото съм температура, болно гърло, а не искам да пия лекарства.Нека момичетата, които са правили теста споделят колко дни преди датата са го ползвали?Благодаря.
*
« Отговор #31 -: Май 07, 2007, 16:12:17 pm »
marga_garga, направи си кръвен тест, само при него има голяма вероятност да отчете толкова рано и пак не е сигурно, зависи от дължината на лутеалната фаза и времето на имплантация. Уринният тест  ще ти очете "-" толкова рано, дори и да има бременност. Най-добре потърси лекар, който да ти предпише подходящи лекарства, които няма да навредят на евентуалната бременност.
« Отговор #32 -: Май 07, 2007, 16:15:06 pm »
 Уж така пише- единия тест може да се направи 7 дни след половия акт, а другия след закъснението(за потвърждение- иначе са еднакви). При мен първия беше отрицателен, втория положителен.... Направи си теста за твоя информация , но дори и да е отрицателен, щом правиш опити за забременяване не приемай лекарства които биха ти навредили. Можеш да пиеш парацетамол, а за гърлото чай от мащерка, сироп от мащерка, мед, ей такива работи.
« Отговор #33 -: Май 07, 2007, 16:42:43 pm »
Който и тест дори кръвния нищо сигурно няма да покаже преди да са минали 10 дни от Овуто.
По-сигурно е да взимаш хомеопатия и да изчкаш още малко.
Успех!
*
« Отговор #34 -: Май 07, 2007, 16:49:42 pm »
Нелекуването на болест може също да е толкова вредно за бебето, колкото и приемането на "неподходящи" лекараства, ако положението е по-сложно от "лека настинка" не отлагай посещението при лекар!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #35 -: Май 07, 2007, 20:59:50 pm »
Въпросът ми е следния?Понеже този тест отчита ранна бременност, възможно ли е да отчете 6 дни преди цикъл. Положението е спешно защото съм температура, болно гърло, а не искам да пия лекарства.Нека момичетата, които са правили теста споделят колко дни преди датата са го ползвали?Благодаря.
Консултирай се с лекар!Има и по-щадящи лекарства.Дори и бременните се разболяват. :D
*

марга=гарга

« Отговор #36 -: Май 08, 2007, 09:58:34 am »
Днес след консултация с фармацефт реших да започна да пия парацетамол и витамин с.Иначе тази настинка ме мъчи чак от миналия понеделник.Отначало само ме болеше гърлото.Мислих, че мине от само себе си, но след като от вчера започнах и да кихам, реших, че е време да действам.Ще се радвам, ако видя и други мнения.
« Отговор #37 -: Септември 02, 2007, 16:41:28 pm »
Здравейте и от мен днес си направих тест и ми показа  :bfp: само че втората не е толкова ясна колкото първата и сега ще изчакам до утре да си направя още един само че ще го направя сутринта за по-сигурно. Притеснява ме това че имам нещо като бяло течение само че е с много странен цвят-тъмен но ще изчакам до утре и ще видим :goodluck:

*
« Отговор #38 -: Септември 02, 2007, 16:44:00 pm »
Колко дневно ти е закъснението на менструацията?
« Отговор #39 -: Септември 02, 2007, 16:52:05 pm »
Точно това е че трябва да ми дойде утре но това с течението е от 3-4 дни и затова реших да направя теста течението ме все едно че ми е дошло ама съвсем слабо  :balk_80: