За портокола - 2 години стерилитет, ендометриоза 4 степен, след лапарото яйчник и половина, една запушена и една пропускаща тръба. Доктор Попов (изключително съм благодарна на този човек) ни беше дал срок от 4 месеца който течеше от януари тази година да се пробваме сами, след това ако не стане следваше инсе а впоследствие инвитро, така че когато на 1 феврури видях 2-те чертички неможех да повярвам на очите си. В края на 7 г.с. прокървих и мислех, че ще загубя бебето, но ми изписаха Дуфастон по 1 таблетка на ден и то спря за 2 - 3 дена. Вчера ходих на контролен преглед, всичко е наред с бебето и се надявам от тук нататък все така да е.
Много съм благодарна, че тоя форум, че съществува и искам да благодаря на всички момичета тук, защото без вас нямаше да се ориентирам толкова бързо в джунглата на стерилитета и сега в мен нямаше да бие едно малко сърчице. Благодря ви!
И искам да пожелая на всички които все още се борят за своето малко слънчице да не се отказват и скоро да се сбъдне мечтата им!