Здравейте момичета! Казвам се Елена и съм от Варна. Много се надявам някое от момичетата, с които бяхме в "Майчин дом" - София да ме познае и да си разменим информация.
След лапароскопия на 27.03.2006 при проф. Налбански се установи че и двете ми тръби са срастнали с яйчниците. Първо да уточня, че Налбански беше изключително груб с всички момичета. Когато аз отидох при него да ми изясни ситуацията, той се обърна към мен и ми каза: А, то в твоя корем е пълен гювеч. Попита ме на колко съм години. Казах, че съм на 27, а той ми отговори, че само годините ме спасявали. Иначе ме пращаше да си осиновявам дете. И това бяха думи на лекар, при когото съм отишла, за да ми помогне. Щях да му ги наприказвам и аз, обаче трябваше да ходя на пластика при него /нямах друг шанс/ и затова си сдържах езика зад зъбите. Прибрах се в стаята разплакана. След малко и другото момиче се върна разплакано. И накрая установихме, че на всички говори едно и също. Пълен идиот!
Пластиката ми беше на 7.06.2006. Тогава обаче поведението му към пациентките /не знам само дали не е било за кратко/ се беше променило. След пластиката последваха антибиотици, физиотерапия, инжекции алое, дуфастон. Но до този момент няма резултат. Може би пластиката ми е била неуспешна. Не знам вече какво да правя. Ако някой може да ме посъветва, много ще се радвам. Благодаря!