0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моля ви момичета препоръчайте ми лекар, който да ми вземе цервикален секрет за изследване за хламидия и което да е достоверно,
« Последна редакция: Август 10, 2007, 11:53:51 am от Bellla »
Пристрастена към д-р Хаус!
Re: Препоръчайте ми лекар / за хламидии/
« Отговор #1 -: Март 14, 2007, 10:57:23 am »
Здавей,
Преди да забременея ходих при Д-р Иво Тодоров от Клиника братя Тодорови. Според мен той е много добър, но малко скъп. Преглежда те с вагинален ултразвук, взима ти секрет, гледа го веднага под микроскоп, и ако е необходимо назначава допълнителни изследвания. Аз въобще не знаех, че съществуват хламидии, но като погледна под микроскопа се усъмни и ми направи 30мин. тест /струваше 25лв./ подобен на теста за бременност и беше положителен.
Изписа ми една торба хапчета и се оправих. Прегледа беше 30лв., сега незнам.
Малко е сложно с часовете и прегледите, но си заслужава чакането. Успех!
*
« Отговор #2 -: Март 18, 2007, 09:40:53 am »
Според мен най-доброто място за днк-тест за хламидии е Кожна клиника на МА – д-р Елена Петрова. Тя е с над 25г. опит и прави директен тест. Открива и други инфекции. Мисля, че тестът за двамата е около 50 лв / хламидии и евентуално други инфекции/. Само под микроскоп хламидиите не могат да бъдат открити. Кръвният тест също не винаги дава точна информация, особено ако стойностите са гранични.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #3 -: Март 18, 2007, 10:35:48 am »
бела, само не иво тодоров
съжалявам за поредния ти резултат. защо не провериш как седят нещата във вирусологията. едва ли има по-добро място от там. не съм ги посещавала обаче и нямам лични впечатления. само си разсъждавам
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #4 -: Март 18, 2007, 17:52:01 pm »
бела, само не иво тодоров
съжалявам за поредния ти резултат. защо не провериш как седят нещата във вирусологията. едва ли има по-добро място от там. не съм ги посещавала обаче и нямам лични впечатления. само си разсъждавам
Благодаря ти лили.
« Последна редакция: Август 10, 2007, 11:53:26 am от Bellla »
Пристрастена към д-р Хаус!
*

balmi

« Отговор #5 -: Март 19, 2007, 08:38:22 am »
Бела, като добър венеролог бих ти препоръчала д-р Борислав Кирчев - ул. Чаталджа №71. За репродуктивен специалист не става, но за хламидии, инфекции и болести предавани по полов път за мен е най-добрия. Успех !!!