Здравейте на всички. Преди време се опитах да вляза в този форум, но не бях желана, точно както става сега и с Мози. Защо трябвало да вярвате на някой си , който имал 1-2 публикации тук. Е, питам ви всички: как да имаме повече публикации, като сме пациентки на доц. Ватев, а в този форум не се допускат такива! А после защо нямало тук негови пациентки? Това се потвърждава за пореден път, след като почти всички вие подложихте радостта на Мози на съмнение. Това мисля си най-малко не е етично. Винаги когато влезе пациент на доц.Ватев, ще го разкъсате, а защо? Би ли ми обяснил някой? Защо винаги обръщате всичко на реклама и го опорочавате? Мози наистина е негова пациентка, защото аз лично я познавам и искрено се радвам на щастието й. Колкото до това “ защо злослови по адрес на други”, аз лично не прочетох нищо лошо защото Мози го е написала доста толерантно. Д-р Стаменов да не би да е безгрешен? Няма такива хора! Аз също съм негова бивша пациентка както знаете, но той не можа да ми помогне, помогна ми доц.Ватев и сега сме за втори път пак при него. Не е почтено да подлагате нашата самоличност на съмнение постоянно. Това е форум за всички , а не само за пациенти на подбрани лекари или на такива с платени реклами. Вашите мнемия и хвалебствия за даден лекар също са реклама или не е така? Това че Ватев не си плаща за реклама тук, не означава, че ние неговите пациети нямаме право да пишем във форума, ако е така кажете го в прав текст, а не да триете оставените за контакт телефони и да ни обявявате за лъжкини. Аман от тази дискриминациа! В този форум непрекъснато се публикуват телефони и адреси за връзка с даден лекар и до сега не съм забелязала нечий телефон да е бил изтрит, както направихте сега в постинга на Мози. Не разбирам каква е тази злоба към доц. Ватев и екипа му. Някой от вас замислял ли се е какво е дал от себе си, за да съществува изобщо ин витро в България? Посветил е целия си живот на тази наука и я е предал на всички, които са имали желание да се научат и занимават с това, а какво получава в замяна – упреци и злоба! Колкото да хидросалпингса и аз съм чела, че може да се махне с пункция. Това, че някои не го правят, или просто не могат е друг въпрос. Важното е, че Мози е бремена най-после след всички мъки, и мисля че всички ние е редно да се радваме от фака, а не да го подлагаме на съмнения. Поставете се за малко на нейно място и се замислете как се чувства сега тя. Опита да сподели радостта си, като реши , че е на подходящото място за това, а вие я засипахте с упреци и недоверие. Няма да се очудя, ако изтриете постинга ми, но той е по-скоро до модераторите, които така или иначе ще го прочетат, а изтриването му ще потвърди моите думи. Доц. Ватев няма нужда от реклама не го ли разбрахте? Той е име , което е доказано с успехи многократно и то не само тук , а в цял свят, неуспорим факт, който за съжаление е като трън в очите на много хора. Доволни и недоволни ще има винаги от всички, но аз смятам, че е редно всеки да бъде изслушан тплерантно,нали уж за това са тези форуми, а не това да става избирателно. Нали се чудехте каде са “защитниците, адвокатите, клакьорите, платени рекламни агенти…” не се сещам за други нарицателни с които сме отъждествявани, ето ни тук сме, но за нечие разочарование никой не ни плаща за това, защото за още по-голямо съжаление и ние сме минали по този път, по който вървите и вие. Въпреки всичките упреци ви пожелавам всяка една от вас, да напише щестливия постинг, като Мози и мен, защото в това е истината и трябва да й се радваме нищо друго!