0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ИНВИТРО/ИКСИ Март - Май 2007
« Отговор #440 -: Април 12, 2007, 09:13:04 am »
Counterfeit, това с летенето е истина! Само като се сетя и още много се радвам на това, че се случи в подходящ момент.

Днес не посмях да отида до АГ да попитам как се развиват ембриончетата ни :( Страх ме е да не се е прецакало нещо. По принцип трябва утре да отида, за да ми каже д-р Александров какво ще правим в събота. Не ми се иска да научавам. Страх ме е да няма лоши новини. Досега всичко беше като по мед и масло, като изключим перипетиите с вената и 7те допки, които ми направиха, за да намерят вена. Толкова добре не е на добре. :( Някак си съм песимист за имплантацията. Знам, че нямам основание, но ме е страх, че няма да се получи. :(

Слънчев ден на всички!  :sunshine:
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
« Отговор #441 -: Април 12, 2007, 09:20:42 am »
Ази това което си направила е невероятно хубаво БРАВО.Аз на също бих го направила ако ми се отдаде случай.При мен нещата тепърва предстоят дано да имам шанс. :youwoman:Късмет за напред и много  :crossfingers:от мен!
*
« Отговор #442 -: Април 12, 2007, 09:49:27 am »
Някак си съм песимист за имплантацията. Знам, че нямам основание, но ме е страх, че няма да се получи. :(
Ази, какви са тези пораженчески мисли от теб? Всичко ще бъде наред, ти го заслужаваш, както и всички момичета от този форум! :D
 Хайде успокой душичката, радвай се на хубавото слънце навън и си мисли за срещата с твоите мъничета. :bighug:
« Последна редакция: Април 12, 2007, 09:51:14 am от peta »
« Отговор #443 -: Април 12, 2007, 10:29:11 am »
Някак си съм песимист за имплантацията. Знам, че нямам основание, но ме е страх, че няма да се получи. :(
Eй, Ази.......не така  :balk_77:
Никви такива мисли, че идвам с Петя
под ръка да ти ги избиваме от главичката  :balk_5:
Всичко което трябва си го направила и си се
справила повече от чудесно.  :balk_21:
Смермовците са приклещили яйцеклетките и сега
ще се разбират кога да дойдат при теб на топличко  :00001754:
Не го мисли много  - всичко трябва да
завърши перфектно, така както е започнало  :balk_103:

*
« Отговор #444 -: Април 12, 2007, 10:41:38 am »
 :bighug: :bighug: :bighug:
Благодаря ви за подкрепата и куража, Peta, Black_rose!
*
« Отговор #445 -: Април 12, 2007, 11:20:06 am »
Ей Ази, какви са тия помисли.... Всичко досега се развива перфектно. Нямаш основания да се съмняваш в добрия край. Аз съм сигурна, че накрая ще има хубави новини.  :bighug:
*
« Отговор #446 -: Април 12, 2007, 12:43:11 pm »
Ази, никакви песимистични мисли! Миличка, справила си се чудесно, направила си нещо прекрасно, сега чакаме само хубави новини! Стискам палци, желая ти много късмет, спокойствие и вяра!!!

« Отговор #447 -: Април 12, 2007, 14:19:39 pm »
Ази, pink77, прекрасни сте! И аз искам да ви стисна ръката за жеста, с който сте дали шанс и на друго семейство.

Ази, не е време за пораженчески мисли сега, но добре те разбирам. Нали знаеш, да не ти се случва това, което си мисли майка ти. А ти вече си им майка на малките ембриончета! Стискам палци всичко да мине нормално и успешно, ако може и двойно успешно!
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
« Отговор #448 -: Април 12, 2007, 22:23:11 pm »
Ази,ще ти се карам да знаеш - я недей така! :wink: Какви са тия мисли в главицата ти - бързо да ги изгониш и да се успокоиш,всичко ще бъде наред,чу ли? :hug2:

Аз за себе си мога да дам един последен отчет за този сезон - както се бяхме уговорили с доц. Маркова да отида да ме види след като ми свърши МЦ(заради тия мойте ту отрицателни,ту положителни тестове 8O) - прегледа ме и каза,че всичко се е изчистило,даже "нова лигавичка е почнала да се се заформя" :)То аз не че очаквах нещо да е останало,де - то беше ясно още като прокървих в петък.. :? Но това е зад гърба ми вече,гледам напред,дори се разбрахме след следващата МЦ да отидем с мъжо при нея пак ,да ме прегледа и да поговорим за есента,а и какво междувременно можем да правим през лятото(като например кални бани,които тя горещо препоръчва,както и много слънце :lol:) Ще се цапаме с кал май-май :lol:Пък както и без друго обичам да се пека, малиии дай ми да се пържа на плажа по цял ден - сега ще имам още по-хубаво "извинение" да го правя  :sunburn: :ywoohoo::lol: :lol:
сори за лекото отклонение :offtopic: :oops: Но пък малко лятно настроение няма да ни навреди,нали? :wink:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #449 -: Април 13, 2007, 09:00:41 am »
(като например кални бани,които тя горещо препоръчва,както и много слънце :lol:) Ще се цапаме с кал май-май :lol:Пък както и без друго обичам да се пека, малиии дай ми да се пържа на плажа по цял ден - сега ще имам още по-хубаво "извинение" да го правя  :sunburn: :ywoohoo::lol: :lol:
сори за лекото отклонение :offtopic: :oops: Но пък малко лятно настроение няма да ни навреди,нали? :wink:
Ни най-малко, дори е препоръчително веселото настроение, нали така? Само хубави мисли и планове  :lol:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #450 -: Април 13, 2007, 10:44:14 am »
Добро утро на всички!

Идвам от АГ, утре е трансфера. Д-р Александров ми каза, че ембриончета имало много, едни по-развити, други по-малко, но каза, че до утре има време. Ще изберем и ще решим колко да ми върнат, но по всяка вероятност 3.
На моменти някак си съм убедена, че ще стане, в следващия пък си казвам, че все пак шанса е 50:50 и аз май все на кофтите 50 попадам...
Уф, няма вече да мисля!
Каквото такова пък. Ако не стане, значи нямам късмет да стане и това е.

« Отговор #451 -: Април 13, 2007, 10:51:29 am »
Е как няма да стане бе, я виж колко момичета тук ти стискаме палци  :wink:
Спокойствие миличка и много късмет!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #452 -: Април 13, 2007, 10:53:44 am »
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 Късмет Ази!!! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :balk_5:

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #453 -: Април 13, 2007, 11:32:29 am »
Късмет, Ази.Може да си от другите 50%  :wink:.Ето от тези  preggo.
« Отговор #454 -: Април 13, 2007, 14:53:35 pm »
Ази, желая ти успех миличка! Трябва да вярваш в успеха!
Ще успееш, ще видиш.
*
« Отговор #455 -: Април 13, 2007, 15:39:44 pm »
Azi,не мисли така негативно,всички ние тук 6те стиска ме палци за вас всичко да мине безупречно и да ни се похвали6 след това. :bfp1:
*
« Отговор #456 -: Април 13, 2007, 18:20:19 pm »
Късмет!
« Отговор #457 -: Април 13, 2007, 20:05:17 pm »
Ази,мисли позитивно :cloud9:, пази се :balk_177: и чакай добрата новина  :bfp1: : А ние ще стискаме палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #458 -: Април 13, 2007, 20:14:52 pm »
Добро утро на всички!

Идвам от АГ, утре е трансфера. Д-р Александров ми каза, че ембриончета имало много, едни по-развити, други по-малко, но каза, че до утре има време. Ще изберем и ще решим колко да ми върнат, но по всяка вероятност 3.
На моменти някак си съм убедена, че ще стане, в следващия пък си казвам, че все пак шанса е 50:50 и аз май все на кофтите 50 попадам...
Уф, няма вече да мисля!
Каквото такова пък. Ако не стане, значи нямам късмет да стане и това е.

Ази миличка,ако не спреш с тези отрицателни мисли,ще те набия :lol: :lol: :lol:
Кви са тия приказки ,че нямало да стане???????ааааааа??????Никакви такива!!!!
 :balk_77: :balk_77:
Почваш да четеш книги,да шиеш гоблен,да рисуваш..............ще излезеш на разходка......ще си хапнеш хубаво..........ще правиш всичко кето ти доставя удоволствие !!!И ще мислиш само хубави неща!Успех миличка!!!! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #459 -: Април 13, 2007, 23:02:41 pm »
Ази, миличка, успех и от мен!  :goodluck: Стискам силно палци  :crossfingers: за трансфера утре! И след това ще чакаме две седмици, за да ни зарадваш с добри новини -  :bfp: и  newsm04 !