0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: ИНВИТРО/ИКСИ Март - Май 2007
« Отговор #280 -: Април 01, 2007, 08:09:53 am »
W e i m, поздрвления! :lol:
« Отговор #281 -: Април 01, 2007, 10:18:54 am »
Честито WEIM! Нека да има много такива успехи! Дано всички се похвалят!
*
« Отговор #282 -: Април 02, 2007, 11:35:36 am »
Здравейте, момичета!

Да се отчета:
днес след втория преглед резултатът е:
лигавица - трислойна 8.89мм ("идеална" каза док)
ляв - 6-7 фоликула, един 12.8мм, другите по 10тина мм
десен - 7-8- фоликула по 10-11мм
Док е много доволна от отговора засега и остави дозата 50+100 пурегон до сряда.

Лошата новина е, че гърлото ми е пожар, адски ме боли и ме е страх дали ще се оправя до края на седмицата, че с тези темпове очаквам пунция по Великден. Мъжа ми се пооправи вече, доста по-добре е от мен. Дано и той да се справи, че нали материал ни трабва.

Това е засега от мен. Успех на всички в процедура!
*
« Отговор #283 -: Април 02, 2007, 11:39:28 am »
Weim,много хубава новина -  честито!!!

Ази - браво бе,супер вървят нещата така като гледам(как няма да е доволна докторката :wink: ).Стискам палци все така да ти върви до самия край на процедурата,а настинката дано я пребориш по-бързо! :goodluck: :crossfingers:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #284 -: Април 02, 2007, 11:53:44 am »
Благодаря, Counterfeit!
А от теб кога очакваме крайния резултат? Извинявай, че не съм го сметнала, ама нали в главата ми са моите сметки...  :oops:

Днес видях един положителен тест :) Момичето милото не искаше да вярва, гледаше теста и казваше, че не вижда черта. А тя толкова ясна, само че бледичка, не като първата. Милата, дано скоро повярва и започне да се радва на новината!
*
« Отговор #285 -: Април 02, 2007, 12:37:12 pm »
Ази,на 5 Април ми е теста :lol:.Само дето както изглежда съвсем ще откача до тази дата - ето снощи съм сънувала моля ти се,че ми идва М... 8O Шок и ужас ти казвам! 8OГолям рев ревах на сън....Дано не се сбъдне... :?

14.04.2009 - 5.12.2010
*
« Отговор #286 -: Април 02, 2007, 12:42:38 pm »
Counterfeit, горе главата. След три дни ще видиш две прекрасни чертички, които скоро ще станат две прекрасни ръчички, две крачета, две ушета. А може и четири...
Стискам ти палци.
Стискам палци и на всички останали момичета.
Това е вашата пролет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #287 -: Април 02, 2007, 12:44:51 pm »
Спокойно миличка, щом си плакала насън, това е за много хубаво! Ще видиш двете чертички, няма начин, виж колко мацки тук ти стискаме палци  :wink:
Успех!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #288 -: Април 02, 2007, 12:59:21 pm »
Здравейте, момичета!

Да се отчета:
днес след втория преглед резултатът е:
лигавица - трислойна 8.89мм ("идеална" каза док)
ляв - 6-7 фоликула, един 12.8мм, другите по 10тина мм
десен - 7-8- фоликула по 10-11мм
Док е много доволна от отговора засега и остави дозата 50+100 пурегон до сряда.

Лошата новина е, че гърлото ми е пожар, адски ме боли и ме е страх дали ще се оправя до края на седмицата, че с тези темпове очаквам пунция по Великден. Мъжа ми се пооправи вече, доста по-добре е от мен. Дано и той да се справи, че нали материал ни трабва.

Това е засега от мен. Успех на всички в процедура!

Браво, Ази-много добри резултати! :balk_47:
Аз направих каквото можах :balk_600: -приключих стимулацията с 6 бр.фоликулчета-всичките по 17,5-18,5 мм., лигавица 12,5М и Е2- 1200. Довечера - прегнил и в сряда сутрин-пункция. И моите пораснаха доста бързо. А пък /дай Боже яйчицата да са хубави, както и ембриончетата/ точно по Великден ще ми е трансфера. Какво пък-след като ни се карат, че си вредим с лошите мисли, дано пък да си помогнем с такива, хубави! :balk_602:  :balk_35:
Обаче....гърлото бори, нослето тече, сливиците-оле ле.. :balk_144: Док каза да не се притеснявам, ако не го овладея може да се включи и антибиотик-това няма да попречи нито за пункцията, нито на яйчицата. Даже понякога се давало антибиотик -за да няма инфекции в организма. Тъй че, Ази, ще се наливаме с чайове и хапченца, пък да видим... :balk_15: :balk_48:
« Отговор #289 -: Април 02, 2007, 14:36:26 pm »
Weim, честито! Прекрасна новина!
Counterfeit, и аз така знам, че когато плачеш насън, ти предстои нещо хубаво и ще се радваш! Остана още малко, силно ще ти стискам палци на 5-ти!
Успешна пункция на desita и Ази!
Аз снощи бих Прегнила и утре- пункция.Казвам си, че и това ще мине, но ми е едно гадно и притеснено дали всичко ще бъде наред.
« Отговор #290 -: Април 02, 2007, 15:03:45 pm »
Моренка,  yahoo_17 ще се справиш, мила! Ще ти стискаме палци за много лека процедура и само хубави новини!  :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #291 -: Април 02, 2007, 19:30:09 pm »
Morenka, стискам ти палци за пункцията утре - не е страшно!
Моята мина днес - всичкисме много доволни от резултата, пък ще видим. Не смея да
се хваля, времето ще покаже какво ще става по-нататък.
« Отговор #292 -: Април 02, 2007, 22:12:25 pm »
Weim, честито! Прекрасна новина!
Counterfeit, и аз така знам, че когато плачеш насън, ти предстои нещо хубаво и ще се радваш! Остана още малко, силно ще ти стискам палци на 5-ти!
Успешна пункция на desita и Ази!
Аз снощи бих Прегнила и утре- пункция.Казвам си, че и това ще мине, но ми е едно гадно и притеснено дали всичко ще бъде наред.

Моренка успех ти желая утре,съвсем нормално е да си притеснена, но не трябва.
« Отговор #293 -: Април 02, 2007, 22:33:43 pm »
Ази,на 5 Април ми е теста :lol:.Само дето както изглежда съвсем ще откача до тази дата - ето снощи съм сънувала моля ти се,че ми идва М... 8O Шок и ужас ти казвам! 8OГолям рев ревах на сън....Дано не се сбъдне... :?
Няма да се сбъдне, миличка. Няма!

lb2f
*
« Отговор #294 -: Април 03, 2007, 11:03:19 am »
Counterfeit, мила, не се притеснявай, не се страхувай. Остават само 2 дни до теста. Дай им много много положителна енергия на ембриончетата, те имат нужда да чувстват и да знаят колко ще им е добре отсега нататък и ще се закрепят силно за теб! А може на теста да се засечем в АГ, знае ли се...
Аз вчера вече видях един положителен тест. След 2 дни ще се радвам да се случа в момента и на твоя.

Десита, на теб също стискам палци за пункцията. Ще мине бързо - 20-30 минути само са. После блажен сън :) и само хубави емоции чак до деня на теста. Успех!

Аз утре ще съм отново на преглед и ще се отчета след това. Сега си почивам в къщи и ходя само за инжекциите в АГ. Текна ми и носа вече, както каза Десита, дано да ми мине по-скоро!

Успех, момичета!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #295 -: Април 03, 2007, 11:19:54 am »
Стискам ви палци милички, на всички, (да не изброявам по именно, да не пропусна някой)

Много, много успех и положителни тестове :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :sbabygirl: :babyboy:

И за настроение ви пращам една от моите рози

Desiree

С вас съм, стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #296 -: Април 03, 2007, 11:45:57 am »
Ох каква прелест е и тази роза...благодаря ти Осиана,че внасяш такава красота, свежест и добро настроение в обърканите ни и напрегнати от изчисления,резултати,дати,"взиране" за признаци,страхове/кошмари & надежди мозъци.... :thankyousign: :bighug:

Моренка,Десита - успешни пункции и много хубави яйчица ви желая!!
Ази,че колко му е да се засечем наистина в четвъртк... :wink:

14.04.2009 - 5.12.2010
« Отговор #297 -: Април 03, 2007, 20:26:09 pm »
Вече и аз нямам търпение да чуя за положителните резултати! През час проверявам темата!

Counterfeit, ако плачеш на сън е на хубаво! :D
« Отговор #298 -: Април 03, 2007, 20:43:22 pm »
Момичета да се отчета и аз-от днес съм на пурегон 300IU дневно, освен декапептил 0,1 и в петък на фоликулометрия.  Успех на всички момичета, няма да изброявам поименно. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #299 -: Април 04, 2007, 08:55:32 am »
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала , гледах да не влизам много във форума.
Успех на всички момичета , имате много стиснати палци и от мен  :crossfingers:
Counterfeit чакам хубава новина от теб утре  :D