0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ИНВИТРО/ИКСИ Март - Май 2007
« Отговор #860 -: Май 21, 2007, 11:33:33 am »
Здравейте! Виждам,че докато отсъствах има хубави новини! Честито lord.b и на всички останали с  :bfp: и късмет на всички чакащи и тези в процедура! :balk_7:
*
« Отговор #861 -: Май 21, 2007, 11:40:27 am »
Лора, голямо честито от мен.
Леки и безоблачни 9 месеца и здрав малък човек на финала.
Туто, кураж и още мъничко търпение, мила. Знай, че скоро ще бъдеш много, много щастлива.
На всички в процедури - положителни тестове.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #862 -: Май 21, 2007, 13:49:30 pm »
Здравейте момичета... Моето момче не е лошо, ама е скорпион и гледа да ме жегне и ухапе на най-болезненото място :wink:. Ама като ми говори така се чувствам виновна :oops:.
*
« Отговор #863 -: Май 21, 2007, 14:18:28 pm »
Да не забравяме,че и мъжете имат нерви, не само ние хората :balk_64:
*
« Отговор #864 -: Май 22, 2007, 09:53:23 am »
Tutto_bene, ясно че сте много напрегнати, както се случва на всички ни и твоето момче със сигурност си дава сметка, че по-голямата тежест и физически и психологически поемаш ти. Как, обаче, ти идва на ум на теб да се чувстваш виновна?!
Желая ви много скоро най-щастливата новина, мила. Стискам палци!

На всички мили момичета още веднъж благодаря за поздравленията и милите пожелания! Имате огромна заслуга за чудесното нещо, което ми се случи. Благодаря ви!
*
« Отговор #865 -: Май 22, 2007, 12:25:41 pm »
Мъж ми през цялото време ми казваше, че се побърква от това, че нищо не зависи от него - всичко трябва аз да изтърпя, а той нищо не може да направи - не може да го боли за мен, не може да премисли моите страхове, не може да легне за пункция или трансфер за мен и това го кара да се чувства зле!

Не забравяйте, мили момичета, че те се притесняват за нас, а при тези процедури ние им отнемаме главната действаща роля - на тях им остава да седят край нас и да чакат! Кажете им как се чувствате и от какво имате нужда и им дайте възможност да го осъзнаят и преосмислят!

Пък не всеки има във всеки момент подходящите изразни средства...

Успех, милички!
*
« Отговор #866 -: Май 22, 2007, 13:23:50 pm »
Мъж ми през цялото време ми казваше, че се побърква от това, че нищо не зависи от него - всичко трябва аз да изтърпя, а той нищо не може да направи - не може да го боли за мен, не може да премисли моите страхове, не може да легне за пункция или трансфер за мен и това го кара да се чувства зле!

Не забравяйте, мили момичета, че те се притесняват за нас, а при тези процедури ние им отнемаме главната действаща роля - на тях им остава да седят край нас и да чакат! Кажете им как се чувствате и от какво имате нужда и им дайте възможност да го осъзнаят и преосмислят!

Бора, страхотно си го написала!  :balk_602: :balk_46: :balk_47:
Аз също призовавам: РАЗГОВАРЯЙТЕ с мъжете си!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #867 -: Май 22, 2007, 13:35:47 pm »

Бора, страхотно си го написала!  :balk_602: :balk_46: :balk_47:
Аз също призовавам: РАЗГОВАРЯЙТЕ с мъжете си!

Така е, но все пак всичко е на нашите дупета! 8)
Понякога е необходимо просто да проявят малко разум и да замълчат! :wink:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #868 -: Май 22, 2007, 14:43:08 pm »
моя мъж пък се чуди как издържам и казва,че ако е той до сега да се е отказал
« Отговор #869 -: Май 22, 2007, 14:46:24 pm »
Лора, честито и от мен yahoo_17  Туто, прости му :D Представи си само какво изпитание е било за него да държи спринцовка..при това с игла...остра... :lol:

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #870 -: Май 23, 2007, 18:54:51 pm »

Пък не всеки има във всеки момент подходящите изразни средства...

Успех, милички!
Подкрепям те напълно  :bighug: :balk_21:
« Отговор #871 -: Май 28, 2007, 14:25:43 pm »
Дойде и моят ред да се отчета отрицателно :( :(. Учавствах по-напред в темата, но по време на ИКСИ-то, което приключи днес си бях наумила да не пиша. Този първи опит започнах с голяма доза оптимизъм, но за съжаление разочарованието от неуспеха е голямо.
Дълъг протокол, стимулацията вървеше добре, после премина в хипер стимулация (без подуване), пункция на 30 яйцеклетки, 12 оплодени, трансфер на 2 ембриома. Док ми беше приготвил 4, но аз пожелах само 2. Дали заради това, дали заради кашлицата която имах няколко дни или заради 1000 други причини, всичките 3 теста са отрицателни и 13 ден след трансфер е краят на първи опит.
Сега се опитвам да си събера мислите и да реша от тук на къде, какви изследвания още, при кого да ходя, къде да опитам пак, кога...

Искрени пожелания за повече положителни резултати!
*
« Отговор #872 -: Май 28, 2007, 14:31:05 pm »
Съжалявам, мила Dindin!  :bighug:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #873 -: Май 28, 2007, 14:32:28 pm »
Диндин, дано следващия път е твоя. пожелавам ти го от сърце и вярвай в доброто, ще те стигне.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #874 -: Май 28, 2007, 14:33:00 pm »
Диндин, съжалявам мила :(
недей да търсиш причините, приеми, че този опит
не е  бил твоя, поеми въздух и намери сили да
продължиш. Вярвай, че следващият път ще успееш!
Пожелавам ти го!
« Отговор #875 -: Май 28, 2007, 14:35:14 pm »
Диндин, съжалявам  :(
Но не се предавай! Не ти ли останаха замръзени?

lb2f
*
« Отговор #876 -: Май 28, 2007, 14:37:38 pm »
Диндин съжалявам мила, но не се предавай. Смело напред и ще успееш!!!
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #877 -: Май 28, 2007, 14:48:07 pm »
Мила Диндин, не се отчайвай!С един опит нищо не е загубено! Ще пробваш до успех! Аз например бях настроена, че става от втори,трети опит... При мен се получи от първия,но това е просто късмет. Вярвай и се надявай, гледай напред! Късмет!  yahoo_17
« Отговор #878 -: Май 28, 2007, 14:58:23 pm »
Не се предавай Диндин! Ще стане все някога. Ще направиш още опити и ще стане. Аз съм с много опити и не се предавам. Желая ти много здраве и късмет! :bighug: :crossfingers:
« Отговор #879 -: Май 28, 2007, 15:02:08 pm »
Благодаря ви момичета! Няма отказване...
jazzybaby, нищо не замразихме. Не разбрах защо - 12 се оплодиха, Доки вдигна рамене - не ставали за замръзяване. Още тогава се усъмних, че няма да стане моята работа от раз, ама.. :?