0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ИНВИТРО/ИКСИ Март - Май 2007
« Отговор #740 -: Май 07, 2007, 14:38:31 pm »
Колко време трябва да мине за да се започне нов опит? Макар че хич не ми е до това май. Вече много ме е страх. Пак всичко отначало .... Ужас. Ако може някак си без никакви лекарства след трансфер и без стимулации...

Много ви благодаря за милите думи и куража! Трябва все пак да живеем нормално нашия си живот. Опитайте се всички да се забавлявате повече. Ако имате възможност пътувайте.

Не съм предполагала че ще го преживеем толкова тежко, но ще се борим да сме щастливи и да опитваме отново.

Успех на всички!
*
« Отговор #741 -: Май 07, 2007, 16:02:10 pm »
sesses, най-малко два месеца се необходими за възстановяване на организма. За съжаление на психиката понякога й трябва повече. Сама ще усетиш, кога си готова за нов опит, за ТВОЯ опит.
Сила и кураж. Ще бъдеш майка.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #742 -: Май 07, 2007, 16:17:46 pm »
Хей Sesses, горе главата! И аз след неуспешния опит бях съсипана и изтощена, но исках веднага да направя втори. Док обаче поиска да направя генетични и имунологични, а и се наложи да вкарвам в норми един хормон, та още не съм започнала втория опит (първият беше м. февруари). И сега осъзнавам, че това бързане нямаше да бъде на добре. Вече се чувствам емоционално и психически много по-силна, по-уверена съм даже от преди първия опит, искам този път да няма втурване през глава, както беше първия, а отговорно и абсолютно осъзнато да се подготвя за успех, дай боже другия месец. Така че споделям мнението на White - ти сама ще го усетиш, пък междувременно може да отхвърлиш някое и друго изследване, ако, разбира се, док ти назначи. Успех, не се отчайвай!
« Отговор #743 -: Май 07, 2007, 17:00:29 pm »
До колкото знам Kassi направи второто си икси/успешно  preggo /един месец след първото. Дано се включи! Успех!!!

*
« Отговор #744 -: Май 07, 2007, 17:53:23 pm »
Много е важно какво ще каже лекуващия Ви доктор.Успех.
*
« Отговор #745 -: Май 07, 2007, 18:35:19 pm »
Вторият ми опит беше 5 месеца след първия. Аз исках по-рано, но по стечение на обстоятелствата времето стана повече. Успех!
*
« Отговор #746 -: Май 07, 2007, 20:24:41 pm »
До колкото знам Kassi направи второто си икси/успешно  preggo /един месец след първото. Дано се включи! Успех!!!

8O 8O Само месец... 8OТова ми е трудно да го повярвам...все пак тия хормонални стимулации не са шега работа - един месец е абсурд да е достатъчен да се възстанови организма...ето аз примерно още си чакам първия нормален цикъл след иксито - 32 ден вече,ама ни вест, ни кост от него :lol: Но като се има предвид,че според БТ ову-то ми е било чак на 22-ден този месец,ще си почааакам още май   :lol: )

Та така де - не мисля,че е възможно само един месец след това...Но дано се включи Каси наистина - така ли е било,или не,тя най-добре ще знае :lol:
« Последна редакция: Май 07, 2007, 20:27:34 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #747 -: Май 07, 2007, 20:46:05 pm »
Здравейте момичета, с риск да адвокатствам на Касси, ще ви кажа.
Тя прави 1-то си ИКСИ през декември 2006, и второто февруари 2007.
Така като гледам наистина 1 месец е почивала.

офф - Касинка, къде се загуби, мила?
*
« Отговор #748 -: Май 08, 2007, 09:54:12 am »
Здравейте, момичета! Бях се откъснала за кратко от вас, но този път реших да лежа. Досега не бях го правила, този път си наложих да стоя в леглото и издържах цели 5 дни след трансфера. Отвчера, обаче ме спохождат лоши мисли и ...ето че тази сутрин се събудих с растяща пъпка на лицето. Излиза ми винаги няколко дни преди...! Ужасена съм и плача. Вижда му се краят и на този опит.
Sesses, ти давай напред! За интервала между този и следващия опит, консултирай се с лекаря. На мен са ми препоръчвали винаги поне 4 месеца, макар че и още след първия не отказват да започнат стимулация. При всеки е различно. Аз бих те посъветвала да изчакаш малко. Първо дай възможност на тялото си да се съвземе и възвърне равновесието си, а и на психиката си - да се стабилизира. Събери сили и спокойна и уверена, продължи. Успех, мила!
« Отговор #749 -: Май 08, 2007, 10:00:32 am »
Лора, спокойно миличка! Може и да не е това, което си мислиш. Пъпките се появяват и от притеснение. Не мисли, че и този опит е загубен. Не търси симптоми, знам, трудно е, но трябва да бъдеш спокойна и уверена.
Прегръщам те и ти желая късмет!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #750 -: Май 08, 2007, 10:10:29 am »
Здравейте! Наистина правих първото ИКСИ ноември/декември, а второто, което беше успешно през февруари. Не съм се почуствала зле психически, напротив. Но не бях оптимист за второто, защото имах завишени нк клетки 24%, бях почти убедена, че няма да е успешно, но то взе че стана. По-скоро сега се чувствам зле психически, не мога да спя, но дали е от хормоните на бремеността, дали двете бързи процедури, оказаха влияние, дали стоенето вкъщи и чувството за безполезност!? Не знам. Всеки прави своя избор кога да повтори процедурата. Желая ви успех и кураж!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #751 -: Май 08, 2007, 10:20:15 am »
Lora.d горе главата.Как така вече си се отказала? пъпки могат да излизат по- всякакъв повод.Как разбра, че тази е точно такава ааааааааааа" немой така с рогу напред" Колко дена ти остават до теста? Успокой се и немисли негативно.Обещаваш ли? :bighug:
*
« Отговор #752 -: Май 08, 2007, 10:49:13 am »
Пъпката е такава, момичета. Излиза ми всеки месец около седмица преди М. от 12-годишна. Тест трябва да правя на 15.май, но си мисля че няма да го дочакам. Очаквах го и този провал, вече 5-ти поред...
*
« Отговор #753 -: Май 08, 2007, 11:01:01 am »
Още нищо не се знае.
*
« Отговор #754 -: Май 08, 2007, 11:08:21 am »
Бива си го, оптимизмът ти, Мими007!
*
« Отговор #755 -: Май 08, 2007, 11:11:39 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #756 -: Май 08, 2007, 11:36:44 am »
Абе Лоре, душата - никой ли не ти е казвал, че симптомите на бременност и ПМС са мнооого сходни ???

Я не се предавай, стягай се, и споокоооойно чакай положителния тест  :lol:

:crossfingers: :bighug:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #757 -: Май 08, 2007, 11:54:01 am »
Лорче, я си намери някоя приятелка, която не знае нищо за това, което си правила и излизай с нея на шопинг, на разходки. От скорошния си опит те съветвам, ако си намериш с кого да контактуваш, ама да не знае за ин-вотрото ти, за да не може да говориш с него по темата, ще ти е много по-полезно. Аз от много мислене и търсене на симптоми само дето не почнах да кукуригам. И установих, че контакти с непосветени са лекарството за тази "болест".

Не унивай, мила! Ние всички ти стискаме палци и ан ръце и на крака, да знаеш!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #758 -: Май 08, 2007, 12:25:22 pm »
Лора, късмет!
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #759 -: Май 08, 2007, 12:50:22 pm »
За няколкото дни, в които не съм влизала във форума, има толкова много отрицателни новини :( Съжалявам, момичета и ви пожелавам скоро всяка от вас да види положителния тест :bfp:
Лора, не ги мисли сега тези пъпки :) Въобще, спред мен, напълно безсмислено е да се търсят симптоми преди датата на М. Стискам ти палци!