0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: ИНВИТРО/ИКСИ Март - Май 2007
« Отговор #500 -: Април 16, 2007, 19:42:00 pm »
Merka2ks, мило съжалявам за това. Събери сили, ще стане някой ден!!! :hug2:

elist, успех! yahoo_17  :crossfingers: stork-boy

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #501 -: Април 16, 2007, 19:54:34 pm »
elist по добре си почивай тази вечер, и не вземай два дни душ, защото може да се получат контракции. А иначе за ембриончето нищо че е едно и едно е достатъчно. :P
А на въпроса на черна роза- чхг 0,10 - това означава ,че е нямало. Нали?
« Отговор #502 -: Април 16, 2007, 20:02:27 pm »
Ми.......така ми се искаше да е повече.
Надявах се да е друго  :?
Желая ти бързо емоционално възстановяване
и успешно изпълнение на новия план за действие.
 :crossfingers: yahoo_17 :balk_21: :grouphug2: :balk_21: yahoo_17 :crossfingers:
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #503 -: Април 16, 2007, 20:11:48 pm »
Мерка съжалявам и аз за резултата.  :( Бъдете силни и го преодолейте бързичко, за да събираш сили за после. :bighug: Елист подкрепям мнението на момичетата почивай си повече тия дни.Първите няколко дни са важни защото тогава се закрепва/т ембрионите. Успех и дано да се похвалиш с положителен резултат.
 :crossfingers:Искам да благодаря на всички, които ми стискат палци. :balk_21: Наистина много ми помагате. Искам да благодаря за близостта на някои от вас без, която не бих могла да се справям с тежките емоционални  моменти. :bighug: В най-трудните моменти от живота човек намира истинските приятели. Убедих се в това. :comm:
Мирка  :balk_21: злато си ти.
Ази и ти стискам плаци. Дано миличка, дано  :crossfingers:. А инъче за лененото семе не знам нищо  :oops: ама може да пробваш с много натурални хитрушки стига да ти действат. Прясното мляко също разхлабва на гладничко изпито. Пробвай с ябълки също и аз съм за овесените ядки  :balk_602: макар на мен лично да не ми действат 8). Има много вариянти, но също е важен хранителния режим по принцип как ще ти е от сега нататака. наблягай на салатките и храните с  повечко фибри. :bighug:
« Последна редакция: Април 16, 2007, 20:16:15 pm от naha »
*
« Отговор #504 -: Април 16, 2007, 21:33:45 pm »
Merka много,много съжалявам...така ми е мъчно като прочета такава новина...От сърце ти желая следващия път да успееш! :hug2:
Елист и на теб ти желая успех!А това за душовете и аз знам,че не трябва да се прекалява с горещата вода - каква ти гореща ,аз след трансфера направо с хладка се къпех 8O...а бе може и да не е толкова решаващо,ама... страх лозе пази,те хората са го казали... :wink:
п.с. Ази,в темата за "тоалетните неволи" бях прочела един съвет на Лали мисля, че беше - сутрин на гладно 2-3 кивита....ами аз го изпробвах и мога да потвърдя,че на 100% действа!Отделно, че кивито си е една доста вкусна "витаминна бомба"... :lol:
« Последна редакция: Април 16, 2007, 21:37:35 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #505 -: Април 16, 2007, 21:51:21 pm »
Merka2ks, съжалявам много за неуспеха ти, миличка!

« Отговор #506 -: Април 17, 2007, 00:02:26 am »
Успех на всички момичета, които са в най-неприятната фаза, на чакането. Дано ви минават по-бързо дните и да дойде положителния резултат.
Еlist, разбира се, че можеш да отидеш на барбекю . За къпането още същия ден след трансфера - да, не е шрепоръчително.
Но за другото, за лежането и почиването. Момичета, разберете, това са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ.
С нищо няма да помогнете за имплантирането, ако посотянно лежите и си почивате, ама точно с нищо. Товарите си психиката само повече. Ходете си на работа, ако не е свързана с физическо натоварване разбира се, водете си най-нормален живот, просто без спорт. Мърдането не прече на имплантацията.
Аз след инсето точно, събрах 15 чувала с листа, всеки ден се дрънках на колелото по около 4 км, работата ми беше свързана с доста физически движения и сгъвания.... е въпреки това се захвана. И всички лекари казват, че трябва да се води най0нормален живот, такъв какъвто си е бил и преди.
Поздрави и успех на всички

*
« Отговор #507 -: Април 17, 2007, 09:43:24 am »
Мерка, много съжалявам за резултата ти!  :bighug: Намери сили да го предолееш бързо и да събираш сили за следващ опит, който да ти е последен!

Аз днес започнах да боря "положението" с водата от 5-6 сварени сини сливи сутрин и самите плодове вечер. Да видим какво ще се получи. Ще пробвам всичко, което сте ми писали, че нали всякакви напъни са забранени сега. Кивита съм пробвала. Един път ми действа, друг път не. Поне има много варианти, все някой ще ми подейства. :)

Слънчев ден на всички!  :sunshine:
*

elist

• **
  • 57
  • Ерфурт,Германия/Варна
« Отговор #508 -: Април 17, 2007, 09:53:10 am »
Благодаря за съветите момичета.Много сте мили.Аз снощи все пак си похапнах барбекю.То каквото има да става ще става.Няма да мога да устискам две седмици в леглото.Пък и лекарите нали казват,че трябва да си водим нормален живот.Е без стрес.Няма да работя, ама смятам да си искарам две хубави седмици отпуска,ако не друго после, поне това да ми остане.
« Отговор #509 -: Април 17, 2007, 13:02:59 pm »
Merka2ks, съжалявам за резултата! Бъди силна!
 Ази, ако искаш пробвай Активиа със сини сливи. При мен действа. Стискам палци за положителен резултат, както и на Елист! Успех на Наха и на всички, които са в процедура и след нея! :crossfingers: stork-boy
*
« Отговор #510 -: Април 17, 2007, 14:04:21 pm »
Еlist, приеми едни стиснати палци за успех и от мен!
 :crossfingers: :bfp: :goodluck:

*

elist

• **
  • 57
  • Ерфурт,Германия/Варна
« Отговор #511 -: Април 17, 2007, 15:18:45 pm »
Благодаря и аз стискам палци на всички,но чакането май ще е доста дълго и отегчително.Дайте идеи какво може човек да прави през това време.Вие как се справяте с проблема.Аз досега нямах и минута свободно време,а сега изведнъж по 24 часа.Хе/хе  8O
*
« Отговор #512 -: Април 17, 2007, 16:19:47 pm »
Някой чувал ли е нещо за лененото семе?

Исках само да допълня още нещо за лененото семе.

На мен са ми препоръчвали да го смеля в кафемелачка. Става като брашно.

Сутрин на гладно се разбърква 1 лъжичка с малко мед, става на каша и малко чай или топла вода и се изпива.
Лененото семе има твърда обвивка и трудно се усвоява, затова се препоръчва да се накивса, но пък така е много заангажиращо - трябва да се кисне от вечерта та за сутринта.
Мисля че е много по-удобно ако ползвате смляно ленено семе.
А може и да се добавя към овесените ядки.

УСпех на всички момичета които са в АРТ процедура. :crossfingers: yahoo_17
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*
« Отговор #513 -: Април 17, 2007, 18:01:37 pm »
Някой чувал ли е нещо за лененото семе?

Исках само да допълня още нещо за лененото семе.

На мен са ми препоръчвали да го смеля в кафемелачка. Става като брашно.

Сутрин на гладно се разбърква 1 лъжичка с малко мед, става на каша и малко чай или топла вода и се изпива.
Лененото семе има твърда обвивка и трудно се усвоява, затова се препоръчва да се накивса, но пък така е много заангажиращо - трябва да се кисне от вечерта та за сутринта.
Мисля че е много по-удобно ако ползвате смляно ленено семе.
А може и да се добавя към овесените ядки.

УСпех на всички момичета които са в АРТ процедура. :crossfingers: yahoo_17

Големият въпрос е дали се препоръчва или напротив за бременни и такива като мен, които имат още 11 дни да се мислят за бременни.
Иначе много благодаря за уточненията обвивката на лененото семе.
*
« Отговор #514 -: Април 17, 2007, 18:24:27 pm »
Мерка, много съжалявам, миличка!

Наха, Елист, стискам палци всичко да се развие добре при вас!

Ази, защо не пробваш с Активия? Аз между другото бйах така след трансфера, и на втория ден с една приятелка си поръчахме люто KFC и после... не е за приказване, но имаше ефект определено!
*
« Отговор #515 -: Април 17, 2007, 18:27:58 pm »
Ето значи какво ще вечерям днес: Zinger в KFC!  :hungry:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #516 -: Април 17, 2007, 18:35:57 pm »
Ази, като бременна имах този проблем и моята гинеколожка ми го препоръча. Каза, че е безвредно за бременни и е добро лекарство. Не се притеснявай да ядеш ленено семе.
Успех!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #517 -: Април 17, 2007, 18:52:39 pm »
Ази, направо ме кефиш. Само така,но мене ме затрудни, защото около нас няма и ще чакам мъжа ми и ще ходиме и ние.
*
« Отговор #518 -: Април 17, 2007, 21:27:56 pm »
Мерка съжалявам миличка,трудно е и всяка от нас го преживява по различен начин,но ние се подкрепяме и 6те успеем рано или късно.Горе главата и повече положителни мисли. :bori_011: Наха, Елис стискам ви палци.                                                           
« Отговор #519 -: Април 18, 2007, 10:43:56 am »
Naha,Merka , Ази успех и стиснати палци и от мен :crossfingers:
Аз имам още малко докато дойда на вашето положение.Утре ми е пункцията.Дано само положителни резултати да се чуват.Лек ден и приятен ден момичета.