Момичета,
и аз реших да отида при д-р Владимиров, ама се оказа доста трудно. С доктора всичко беше наред, ама иначе имам много проблеми. Например моля ги да ми запишат последния възможен час за деня, защото имам проблеми в работата и се започва...
Те "Най-ранният ни час е след две седмици"
Аз "Добре след две седмици, кога е това?"
Те "Еди кога си. В 11 часа"
Аз "Добре а по-късно не може ли?"
Те "Ами 11.30"
Аз "А по-късно има ли? Кога е най-късния?"
Те "Може 12.00 или 12.30"
Аз "Добре нека да е 12.30"
Отивам там, оказва се че няма никакъв шанс да мина преди 13.30 реално. А и всички часове от сутринта са си заети.
Това добре. Взеха ми кръв за изследвания. Минавах от там по друг повод два дни преди следващия преглед. Реших да мина да си взема резултатите.
Те "Добре ще Ви ги дадем", ама остава само добрето
Имаше 2 жени да чакат. Попитах може ли да остана сега да ме види доктора, ако няма много хора, да не идвам след два дни пак. Добре можело, само да изчакам малко. Ясно, ще изчакам. Ама от 12.00 до 13.30 и после се оказа, че пак пред мен са още 6 човека.
А си плащам. Все пак за прегледа и изследванията платих 150 лева, за да си при тях.
Започвам да се притеснявам вече. Уж се имах за търпелив човек, ама това е прекалено. Трябва ли всеки път, преди да отида там, да звъня лично на лекаря и да го занимавам с глупости.
И не е ли нормално след като са ми правили изследвания да си искам резултатите?