0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

мнение за лекари
« -: Март 11, 2007, 10:12:34 am »
От 4 години нямаме дете със съпруга ми. Ходили сме на различни лекари но  няма ефект. Искаме да се насочим към специалист в София, но не знаем къде. Моля, помогнете ни!!!! :( :(
*
Re: мнение за лекари
« Отговор #1 -: Март 11, 2007, 10:19:07 am »
От 4 години нямаме дете със съпруга ми. Ходили сме на различни лекари но  няма ефект. Искаме да се насочим към специалист в София, но не знаем къде. Моля, помогнете ни!!!! :( :(
Д-р Стаменов или д-р Владимиров.Има много информация в сайта.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Март 11, 2007, 10:41:34 am »
Аз бих ти препоръчала ТУК.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #3 -: Март 22, 2007, 14:15:07 pm »
Момичета,
и аз реших да отида при д-р Владимиров, ама се оказа доста трудно. С доктора всичко беше наред, ама иначе имам много проблеми. Например моля ги да ми запишат последния възможен час за деня, защото имам проблеми в работата и се започва...
Те "Най-ранният ни час е след две седмици"
Аз "Добре след две седмици, кога е това?"
Те "Еди кога си. В 11 часа"
Аз "Добре а по-късно не може ли?"
Те "Ами 11.30"
Аз "А по-късно има ли? Кога е най-късния?"
Те "Може 12.00 или 12.30"
Аз "Добре нека да е 12.30"
Отивам там, оказва се че няма никакъв шанс да мина преди 13.30 реално. А и всички часове от сутринта са си заети.
Това добре. Взеха ми кръв за изследвания. Минавах от там по друг повод два дни преди следващия преглед. Реших да мина да си взема резултатите.
Те "Добре ще Ви ги дадем", ама остава само добрето
Имаше 2 жени да чакат. Попитах може ли да остана сега да ме види доктора, ако няма много хора, да не идвам след два дни пак. Добре можело, само да изчакам малко. Ясно, ще изчакам. Ама от 12.00 до 13.30 и после се оказа, че пак пред мен са още 6 човека.
А си плащам. Все пак за прегледа и изследванията платих 150 лева, за да си при тях.
Започвам да се притеснявам вече. Уж се имах за търпелив човек, ама това е прекалено. Трябва ли всеки път, преди да отида там, да звъня лично на лекаря и да го занимавам с глупости.
И не е ли нормално след като са ми правили изследвания да си искам резултатите?
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #4 -: Март 22, 2007, 14:48:22 pm »
Тамара, чака се, така е.

Освен това, да не забравяме че има дни в които има пункции. Те не се планират 2 седмици предварително. Тогава записаните ранни часове се изместват за по-късно.

Няма как да ти дават час ако си със стимулация и прегледът ти е задължителен точно днес, та за това е нормално дамите, които са в процедура, да влизат с предимство. Затова и часовете не се спазват, няма как да се спазват, няма добър лекар при който да се спазват.

На мен не ми се е случвало да си поискам изследване там и да не ми го дадат, едва ли някой го крие от теб. А в цитирания диалог не виждам нищо фатално.

Дай боже чакането там да е единственият ни проблем! 
« Последна редакция: Март 22, 2007, 14:53:41 pm от Миники »

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #5 -: Март 22, 2007, 17:12:16 pm »
Тамара, наистина там е доста претоварено, понеже аз го посещавам от миналата год. ми се е случвало да чакам и около 2 часа след часа който ми е даден. Напълно подкрепям Миники, защото за пункцията или за стимулацията не могат да ти дадат час.И аз като правих правих инсета по време на стимулацията, не си вземах час.
*
« Отговор #6 -: Март 22, 2007, 17:31:07 pm »
Тамара, явно сме се видели, аз бях там по това време:)

иначе също чаках час и половина след определения ми час за 10.30...

обаче също разбирам защо се чака, освен пункциите и стимулациите, на мен док ми каза да отида между 2 и 4 ден на М, защото трябва да ме види точно тогава. как да си запазя час отсега, като не знам кога точно ще ми дойде? а като ми дойде, нали се сещаш, че няма да има часове за следващия ден-два... той обеща да ме прегледа без час. явно има и други такива случаи, няма как да е перфектна организацията...
аз си нося книжка и си чета вместо да се изнервям. иначе и на мен ми е неудобно да излизам от работа, нито пък мястото на клиниката ми е близо до работа или до къщи, но сега съм решила, че вече е крайно време това да стане по-важно от работата. е, засега нямам проблеми в офиса, но ако имам, мисля да им обясня че имам "здравословни проблеми" и се надявам че ще ме разберат.

« Отговор #7 -: Март 22, 2007, 18:56:11 pm »
Тамара, но защо трябва да ти е неприятно ходенето там. Аз, а повярвай ми моите посещения бяха много чести напоследък, изкатервам стълбите до четвъртия етаж с толкова леко сърце, въпреки че въздух не ми остава до горе, знам обаче че вървя в правилната посока и не се стархувам от чакането,та то е нищо в сравнение с "Чакането".
« Последна редакция: Март 22, 2007, 18:58:23 pm от Миники »

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #8 -: Март 22, 2007, 19:16:31 pm »
обаче също разбирам защо се чака, освен пункциите и стимулациите, на мен док ми каза да отида между 2 и 4 ден на М, защото трябва да ме види точно тогава. как да си запазя час отсега, като не знам кога точно ще ми дойде? а като ми дойде, нали се сещаш, че няма да има часове за следващия ден-два... той обеща да ме прегледа без час. явно има и други такива случаи, няма как да е перфектна организацията...
Пипи, когато ти е първи ден на цикъла, звъниш на док, казваш му - аз съм еди коя си, казахте ми еди какво си, и той ти казва кога да отидеш....

Мен включае един път ме беше пришпорил за 30 минути да стигна до клиниката (а живея в Младост 4), защото трябваше да правим изследвания, а той заминаваше и една седмица нямаше да е в София... така че не се притеснявай за това  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #9 -: Март 22, 2007, 19:55:27 pm »
Самата аз си чувствам колко ужасно неприятно ще ми е да ида там в понеделник. Най-вероятно ще търся причина да не отида...

Моят съвет е да не ходиш повече там. Явно това не е твоята клиника. Най-добре отиди в някоя друга. Като видиш по другите клиники какво е, тогава ще имаш база за сравнение.
*
« Отговор #10 -: Март 22, 2007, 21:43:09 pm »
тамара,бъди по-търпелива.
и аз като теб,преди близо 2 год.,се нервих пред кабинета,ама сега "пея друга песен"
сега дори ми е приятно,седя си и си чакам мирно.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #11 -: Март 22, 2007, 22:10:11 pm »
Миники,
Разбирам за чакането. Не разбирам отношението.
От страна на док всичко е ОК. От него не се оплаквам ни най-малко.
Ама другите дето се мотаят там.

не съм ходила в клиниката от почти 10 месеца и не знам дали има нови хора сега там. със стария персонал, който работеше по времето, когато аз посещавах клиниката, такове нещо беше абсурдно да се случи.
моят съвет към теб, щом нямаш нищо против лекаря, а против персонала на клиниката и организацията, е да му споделиш тези неща. д-р Владимиров е ръководител на тази клиника и съм сигурна, че ще оцени обратната връзка от страна на пациентите.
за часовете - вече са ти обяснили, че няма начин да не се чака. но за другите неуредици - сигурна съм, че са лесно решими и просто трябва да се сигнализират.

няма смисъл да се оплакваш ТУК от реда и организацията в клиниката. оплачи се ТАМ.
или, както те е посъветвала Лали, смени клиниката.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #12 -: Март 22, 2007, 22:22:27 pm »
Станало е някакво недоразумение. Персоналът е същия и все така приветлив и любезен. Ако е имало суматоха покрай някаква процедура е възможно просто да са забравили за фиша с изследванията.

*

Tamara

• 1662
« Отговор #13 -: Март 22, 2007, 22:41:21 pm »
Момичета, наистина съжалявам, че поставих тук въпроса. Благодаря ви за мненията. Лали, много си права, ако това не е моята клиника, няма нужда да се нервирам или оплаквам. Нито е единствената клиника нито са ми длъжни. Джам, всъщност причината не е целия персонал, а само една от тях. Не е нужно да се "Зля" на всички заради нея. Когато си търсих лекар в София една от причините да избера този доктор беха иманно твоите постинги.
А бе с две думи, мерси на всички, ама дайте да сменим темата.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #14 -: Март 22, 2007, 23:09:33 pm »
Тамара, уверявам те там никой не се "мотае"!
Всеки върши работата си с вещина и мисъл за нас!

Всяко едно момиче влизайки на такова място знае,
всички там са като мен!Няма място за нетърпение!
Чакала съм, бих изчакала всичкото време на света!

Мислила съм си....
"Един ден може и аз да съм в стимулация,
или и аз да отида на определен ден от цикъла!
Утре аз ще съм там с предимство!
Защото всяка от нас е важна!
И този момент за нея е необратим!"

Всичко това ми се е случвало!

И в крайна сметка си имала час за след два дни!И още нещо....

Всички пациенти там имат лични папки,
когато изследванията доидат се прилагат в нея!
Д-р Владимиров я взима при прегледа, и те вече са там!
Никой няма да ти откаже да ти ги ксерокопира на място,
и да имаш и свое копие!

Мария!

« Последна редакция: Март 22, 2007, 23:11:18 pm от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

Tamara

• 1662
« Отговор #15 -: Март 22, 2007, 23:53:19 pm »
Добре, пак съжалявам. Изтрих постинга. И не искам да навлизам в подробности.
СЪЖАЛЯВАМ, спрете да ме нападате.
Не исках да се оплаквам от ВАШАТА клиника.
Не знам защо се обяснявам всъщност. Май е по-нормално да не ми пука от мнението ви. Ама не е така. Държа на вас прекалено много. Макар е не се познавам лично с никоя от вас... само вие ми вдъхвате надежда. Не се чувствам тук като в кварталната кръчма, където ако ми писне от компанията, просто си искам сметката и си тръгвам.
Разбрах, сбърках.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #16 -: Март 23, 2007, 00:12:48 am »
Тамара, на зная за какви нападки говориш и за какво има да съжаляваш. Ти споделяш проблем, редно е някой да отговори, та нали постингът ти има точно такава цел, да предизвика реакции. Никой от нас не ти е казал, че си сбъркала или че изобщо не си имала право да пишеш. Ако не съм била напълно съгласна с това, което казваш, то не е защото имам нещо против теб или постинга ти, а защото просто имам друго мнение, базирано /за жалост/ на доста повече опит от посещения на това място.
Желая ти от все сърце да няма вече повод за посещенията ти в тази клиника, или която и да било друга подобна. :bighug: :bighug: 
« Последна редакция: Март 23, 2007, 00:15:35 am от Миники »

*
« Отговор #17 -: Март 23, 2007, 02:38:21 am »
Аз не можах да разбера какво точно си написала, защото постинга ти вече беше изтрит. Схванах долу-горе мисълта ти. Не видях някой да те е нападал, момичетата просто ти обясняват как стоят нещата в действителност. Да, и на мен ми се е случвало да имам час за 11.00 и да мина в 12.30, но също така ми се е случвало да отида без час (поради вече гореспомената причина) и да чакам пак ок.2 часа, но никога не ми е тежало. Има много момичета, които идват за първи път, те се бутат, сумтят, потропват с крак и т.н. Гледам ги и си мисля "Какво са всъщност 30 минути повече пред 10 годишен стерилитет?" и си зачаквам отново спокойна, без да потропвам. Където и да отидеш, ситуацията е една и съща. Във Варна например изобщо не дават час, отиваш в 9 и ако минеш до 1.30 си герой. Ама я ги питай момичетата, никоя няма да се оплаче, седят и си чакат.
Моят съвет е отиди и на друго място и виж, за да не съжаляваш след време. Стана дълго, извинете.

*
« Отговор #18 -: Март 23, 2007, 09:08:20 am »
Тамара, аз не съм пациент на клиниката, нито на другата предпочитана от момичетата в този сайт. Посещавах клиника, в която чакането беше многократно по-дълго от това, което беше написала, че ти се е наложило да изтърпиш.
И аз съм чакала, и ако ми се наложи пак ще чакам. Но и други са чакали заради мен. Важното е всичко да приключи добре, както се случи при мен. Вярно е, загубила съм десетки часове в чакане, но попадайки там си спестих години на обикаляне и търсене на истината за моите аборти.
Пожелавам ти успех, на която и клиника да се спреш. В търпението е истината!

п.п. Само не разбрах защо изтри постинга си? Значи ли, че се отказваш от това, което беше написала? Сега нашите коментари висят не на място...
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #19 -: Март 23, 2007, 09:21:23 am »
Тамара, ти не обърна внимание на втората част от репликата ми. Нямаш база за сравнение. Посети и други клиники.