0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здр. момичета!
някой може ли да ми препорача добар гинеколог ж Търговище?Моля ви трябва да се ориентирам към някого.
пипете ми  :)
« Последна редакция: Март 10, 2007, 18:50:29 pm от Lali »
Да откриваш радост в чуждата радост : това е ключа към щастието
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: препоръчайте /гинеколог в Търговище/
« Отговор #1 -: Март 11, 2007, 05:59:57 am »
Ако е за проблемно забременяване - ориентирай се към Варна или Плевен.
*
« Отговор #2 -: Март 11, 2007, 08:22:58 am »
не се занимавай с глупости, и аз съм от нрго регион-разград.мислиш ли, че шяхме да обиколим българията ако в търговище наистина има що-годе свестен гинеколог?бях си отрязала една статия от в-к Труд за д-р Дарин Димитров статията гласеше '9 жени бременни след безкръвни операции'.ставаше еъпрос за търговишката болница и д-р Дарин Димитров.там пишеше, че човека оперирал 11 жени и 9 от тях забременели веднага.бях сложила статията при изследванията си и я бях забравила.като ходих при Александров, той ми разгледа папката и стигна до тази статия.човека умря от смях.вика "ей, остави ми го това чудо да се посмея като ми докривее нещо".
така, че не се излагай, а хващай пътя за варна, че ти е по-близо.аз 3 години от живота си загубих да се мотая при некадърните разградски гинеколози!не позволявай това да се случи и при теб!
« Отговор #3 -: Март 12, 2007, 16:47:37 pm »
здр. ти лично ходила ли си при този димитров?
аз имам час в четвартак , но сега като ти прочетох коментара направо ме стаписа.
е ще отида пък ще видим какво ще каже :(.все от някаде трябва да се започне нали?
благодаря ти за инфото
Да откриваш радост в чуждата радост : това е ключа към щастието
*

Ro6ko

• **
  • 94
  • Любовта ще спаси света.
« Отговор #4 -: Март 12, 2007, 21:56:36 pm »
Димитров е добър гинеколог, не се притеснявай!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #5 -: Март 13, 2007, 05:16:49 am »
Има разлика между "добър гинеколог" и "гинеколог, занимаващ се със стерилитет".
*
« Отговор #6 -: Март 13, 2007, 08:03:04 am »
здр. ти лично ходила ли си при този димитров?
аз имам час в четвартак , но сега като ти прочетох коментара направо ме стаписа.
е ще отида пък ще видим какво ще каже :(.все от някаде трябва да се започне нали?
благодаря ти за инфото

не, не съм ходила, нямам и намерение.щом имаш час, върви, но лейди е права има разлика между 'добър гинеколог' и 'добър специалист по репродуктивно здраве'.
пак ти казвам-не си губи и без това ценното време, ориентирай се към варна или друг голям град!
успех!