0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: За ревността на мъжете
« Отговор #20 -: Март 08, 2007, 21:06:19 pm »
Ейй, като ви чета и ви се кефя... Моят "домашен любимец" по необясними за него причини (ама и аз не го разбирам) ме ревнува от мъже с дълги коси  8O 8O 8O Цирк ви казвам... Добре, че не е болезнено ревнив, а само проскърцва от време на време  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #21 -: Март 08, 2007, 21:13:19 pm »
rally_pat, да не би когато сте се запознали, той да е бил с дълга коса? :lol:
« Отговор #22 -: Март 08, 2007, 21:18:59 pm »
rally_pat, да не би когато сте се запознали, той да е бил с дълга коса? :lol:
Неее, бившата ми половинка беше с дълга коса... И го е виждал на снимки.... както казва моята кума... "Кажи му МЪЖ и не го обиждай повече"  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #23 -: Март 08, 2007, 21:28:48 pm »
 :lol:Видя ли - има си човекът причина!
« Отговор #24 -: Март 08, 2007, 21:32:25 pm »
Знам, знам... ама е суууупер тъпо .... Абе набивам му аз канчето, и вдява, ама пусто тежи тваааа.... Карай, ще го вкарам в релси, няма къде да ходи  :lol: :lol: :lol:

« Отговор #25 -: Март 08, 2007, 21:44:47 pm »
На нас ни се вижда странно, а за мъжете сигурно е най-логичното нещо! :lol:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #26 -: Март 08, 2007, 22:48:21 pm »
Абе, каква логика, моля ви се. Къде е логиката да оставиш жена си в 8.30 на работа. Да се обадиш в 9.30 "да я чуеш как е". В 10.15 пак да звъниш, макар да знаеш, че е сама до 10.30, а сезона е много натоварен и със сигурност има доста хора (разбирай работа). И в 11 часа много възмутен и обиден да питаш "Защо ми затваряш? Кой е там при теб, та не искаш да говориш пред него с мен?"
« Отговор #27 -: Март 09, 2007, 09:49:06 am »
Абе, каква логика, моля ви се. Къде е логиката да оставиш жена си в 8.30 на работа. Да се обадиш в 9.30 "да я чуеш как е". В 10.15 пак да звъниш, макар да знаеш, че е сама до 10.30, а сезона е много натоварен и със сигурност има доста хора (разбирай работа). И в 11 часа много възмутен и обиден да питаш "Защо ми затваряш? Кой е там при теб, та не искаш да говориш пред него с мен?"

Ооолелеее, това си е чиста проба вманиачен ревнивец... Пу пу пу, по-далече от такива екземпляри...

« Отговор #28 -: Март 09, 2007, 10:07:03 am »

Леле,леле и аз се оплаквам,че моят не ме ревнува,ама сериозно си има мъже с въображаеми неприятели.  :lol:  :lol:
  Когато излизаме някъде и сложа някоя рокля или блуза с по-голямо деколте все го питам,да си каже мнението-как е?Не съм ли много разголена?Не е ли много вулгарно,защото не искам мъжете да ме гледат в гърдите!И той ми отговаря-Абе миличко какво ти пука?!Нека те гледат,като са ти хубави гърдите?  8O  И аз си викам какво пък толкова и през цялото време усещам после смешните мъжки погледи и ми е неудобно,а той..нищо!
  При нас е обратното.Аз сакън да не ме видят,пък той не му пука особено,да не кажа хич

« Последна редакция: Март 09, 2007, 10:09:07 am от peroshinka »
« Отговор #29 -: Март 09, 2007, 10:56:18 am »
Ние и двамата не се ревнуваме и си имаме доверие, но като се сетя, когато бяхме гаджета каква бях,ужас, много го ревнувах. Слава богу с годините се излекувах от ревността.
« Отговор #30 -: Март 09, 2007, 13:03:24 pm »
Моят не показва ревността си открито, а вкарва психоатаки. Преди да се оженим работехме заедно на морето в ресторант. Майтапехме се нещо с един колега и той ме щипна по дупето. Нито той вложи нещо в жеста, нито пък беше някой готин. Мъжа ми тогава ме направи на салата  :lol: Как можело да позволявам така да се държат с мен. Утре друго щял да направи /колегата/ и т.н. в този дух. Много тъпо ми стана. После забелязах, че винаги реагира така и спрях да му се впрягам. След като се оженихме, като че ли поокроти топката. Но пък не, че е имало и поводи де  :)
« Последна редакция: Март 09, 2007, 14:21:23 pm от Stivarip »
« Отговор #31 -: Март 09, 2007, 14:51:55 pm »
"Леле, как искам и мен да ме поревнуват малко"
ДИДКА, да пратя моя мъж да каже мнението си за теб пред твоя, ще видиш как ще те "заревнува"  :D
РАЛИ, първо помислих, 4е ревнува от дългокосите, понеже е потулил някакъв неосъзнат хомонагон (много от дългите коси4ки са обратни и ги заси4ам при коафиора)  :lol: . После видях, 4е е заради твоя екс. Но ти изкажи това предположение, ще се поохлади предполагам  :D
« Отговор #32 -: Март 09, 2007, 16:17:05 pm »
Мари Шери, то на моя му идва ревността от дъжд на вятър, май само веднъж на 6 месеца, та е поносимо  :lol: :lol: :lol: Ама ще го светна следващия път за какво иде реч, обещавам :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Март 10, 2007, 11:12:30 am от rally_pat »

*
« Отговор #33 -: Март 09, 2007, 17:35:31 pm »
И моя мъж не е ревнив. Никога не сме се ревнували един друг, но и никога не сме си давали поводи. Важно е да има доверие между двамата.
*
« Отговор #34 -: Март 09, 2007, 18:29:49 pm »
И моя мъж не е ревнив. Никога не сме се ревнували един друг, но и никога не сме си давали поводи. Важно е да има доверие между двамата.
Когато човекът е ревнив винаги си намира повод!
« Отговор #35 -: Март 09, 2007, 22:52:58 pm »
Сакън, не си пожелавайте ревниви мъже. Който не му е на главата, не може да си представи какво значи истински луд ревнивец. Щом се е стигало до там да ме пита "каква е тази перверзна блуза" за блуза, подарена ми от майка му ... представяйте си ...  :?
« Отговор #36 -: Март 10, 2007, 10:00:24 am »
Сакън, не си пожелавайте ревниви мъже. Който не му е на главата, не може да си представи какво значи истински луд ревнивец. Щом се е стигало до там да ме пита "каква е тази перверзна блуза" за блуза, подарена ми от майка му ... представяйте си ...  :?
   :lol:  :lol:  :lol:
  Интересно ми е какво ти каза като разбра,че е от майка му?  :lol: Мойто като види някоя измишльотина,дело на майка му и като попита-Какво е това? и като му кажа мяйка ти и той вика-А,добре!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #37 -: Март 10, 2007, 10:06:05 am »
И после седнали да ми разправят, че жена и логика били успоредни прави в пространството. И къде е логиката да приемеш някоя "измишльотина" само защото мама я е измислила.
« Отговор #38 -: Март 10, 2007, 10:36:25 am »
Да уточня - блузата не беше с деколте до пъпа или нещо такова. Просто нормална ластична блузка с къс ръкав, но малко стегната в областта на гърдите.

Какво каза ли?  :D Обади се да пита майка си как може да ми подарява такива неща.  :P
« Отговор #39 -: Март 13, 2007, 15:58:38 pm »
моя е толкова заспал, завалийката, хич не чува петлите.то не ни стигат другите проблеми, че ако вземем и да се ревнуваме ще се избием.
за щастие ревноста я няма в нашата къща!
това все едно аз съм го писала! и понеже ми е малко скучно понякога - та от време на време се налага да си измислям поводи на ревност, за да се посмеем дружно. последният път беше, когато прах с пералнята едната хавлия се изгуби - няма я и това е. обърнах къщата нагоре с краката-просто защото много се ядосвам когато загубя нещо. обаждам му се и казвам - къде е хавлията? той не може да зацепи за какво става въпрос. обяснявам разпалено коя точно хавлия и давам предположение - сигурно то си водил някой в къщи докато ме е нямало, ползвал си я и за да се прикриеш си я хвърлили-понеже е стара. а той е спокойният в къщи и отговаря: ти си скрила от себе си  (имах такъв случай вече)-стига глупости!
мина се не мина някой и друг ден - и представете си къде я намерих - залепила се най-отгоре на пералнята на барабана! та се смяхме - и той заключи, че който си търси повод си го намира.