0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
За ревността на мъжете
« -: Март 07, 2007, 14:14:14 pm »
Мили момичета,
какви са вашите мъже-ревниви ли са?
Моя е доста ревнив и макар ,че няма никаква причина да ревнува не спира да го прави вече 8 години.Много се крие ,но вече му знам номерата. :lol:
В тази връзка да ви кажа какво стана снощи ,за да се посмеем заедно.
Прибирам се аз от работа-той нито ме целува,нито нищо,стои набрунден и се прави ,че чете книга.Веднага разбрах ,че има нещо щом видях това поведение.Питам го като човек:"Какво става ,миличко?".Той троснато-"Нищо не става-какво искаш да става?!"А иначе той не се държи така почти никога освен ,когато ми е много ядосан.Цяла вечер така.Аз си мисля-сигурно му е гадно, че бебето не става освен всичко друго.То нали всеки мисли каквото го вълнува.На сутринта се обличам за работа и той ме пита-"За кого се киприш така?"А аз си обличам един от костюмите за работа,който е много семпъл и въобще не става за кипрене!
Стоя,брунди се и накрая ме пита със сериозен тон:Ти да познаваш певеца "Георги Христов"?Толкова ми стана смешно, защото веднага разбрах каква е работата.Той дойде по-късно при мен в Холандия .Още като е дошъл е ровил навсякъде да види дали не съм ги свършила някакви и да търси следи и накрая в лаптопа видял ,че съм писала на "Георги Христов" е-майли.Веднага заподозрял нещо.И се разревнувал.А това е е-майла на сина на моя приятелка ,която е  на 56 години и не може да работи с Интернет и аз пращам писма на сина й, за да знам как е тя и какво става с тях.Мъжа ми ги познава много добре.Ама няма да попита като човек,ако нещо го усъмни ами мълчи с часове  и се брунди и после плесне нещо.
Вашите половинки как постъпват?
Re: За ревността на мъжете
« Отговор #1 -: Март 07, 2007, 15:28:47 pm »
Angy_baby - не знам на тез мъже вчера какво им беше станало!!!

Мойто домашен любимец вчера ... Идва да вземе парички да плати нета вместо мен, че тук имахме екстремни преживявания, и не можех да отида аз.

Обаче, моята светла личност, вчера сутринта я ударила музата и се наконтила - токчета, елегантен панталон, бижу... Абе ей така за кеф (за пояснение обикновенно съм с кубинки, дънки и някакъв пуловер/swеater по това време на годината)   :lol:

Нашият ме поглежда и ... ами ти за кого си се наконтила? ... За теб бе мило.... Ами ОК.

Отива нашия, свършва работа, прибира се в къщи и се започва една на ICQ .... не е за приказване...

Ти в офиса ли ще спиш? За кой от колегите се киприш? Що ме лъжеш, че работиш, така както си се накиприла имате някакво мероприятие....

ПФУУУУУУУУУУУ..... Едва дочаках да свършим работа и да се прибера.... И ако някой е усетил земетресение - откъде Младост 4 ще да се е носило  :twisted: :twisted: :twisted:

« Последна редакция: Март 07, 2007, 16:19:03 pm от rally_pat »

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #2 -: Март 07, 2007, 15:32:58 pm »
Ами едно такова лунно затъмнение плюс пролетни хормони. Нормално е  :lol:. Важното е да не е обсебващо.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #3 -: Март 07, 2007, 15:44:50 pm »
Аз пък въобще не искам да се сещам за тази тъпа ревност от страна на мъжете ни! Защото се ядосвам и ми става зле, а е глупаво точно сега. Пуста ревност!  :x

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #4 -: Март 07, 2007, 15:56:13 pm »
Ох,много са смешни тия мъже понякога!

Но и ние ревнуваме.От време на време е приятно да има лека ревност.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #5 -: Март 07, 2007, 16:31:16 pm »
моят напоследък се е пооправил малко,но иначе е ужас просто.Имаше време , в което едвам го издържах-опитваше се да ми казва с какво да се обличам,с кой мога да говоря и т.н. простотии.
<br />
« Отговор #6 -: Март 07, 2007, 16:32:23 pm »
Леле...

Моят мъж пък не ревнува, но пък и аз не го ревнувам :D То и без друго сме почти непрекъснато заедно :D
Но като се налага да ходим на командировки/семинари с преспиване, и двамата се въздържаме от каквито и да е забележки, дори на шега, по въпроса.

Според мен ако един партньор е ревнив, за другия е мъчителнно, но пък за този, дето ревнува, е ад ... :lol:
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #7 -: Март 07, 2007, 16:37:10 pm »
   Моят пък изобщо не ме ревнува ,или май не го показва,не знам.Понякога по физиономията  и реакцията му ми се струва,че леко ревнува,но го замаскирва умело.Мен пък това ме дразни! :twisted: Понякога си мисля,че не ме харесва и обича достатъчно.Понякога ми се иска мъничко да показва ревност.
  От друга страна имам познати и приятелки с доста ревниви мъже и се оказва,че това всъщност много дразни.Еми то,хората са казали,всеки си иска  това,което няма!
« Последна редакция: Март 07, 2007, 16:38:45 pm от peroshinka »
« Отговор #8 -: Март 07, 2007, 16:40:16 pm »
Ами едно такова лунно затъмнение плюс пролетни хормони. Нормално е  :lol:. Важното е да не е обсебващо.
Лан, напълно съгласна с теб :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #9 -: Март 07, 2007, 16:44:43 pm »
  Аз не бих живяла с мъж който проявява болезнена ревност. С кого излизам, говоря, кой ми е приятел, както и как се обличам, гримирам и т.н. си е моя работа. Ако ме харесва и обича такава каквато съм, с тези ми навици и приятели (повечето ми приятели са мъже) - то тогава е за мен, иначе да си взема домашен любимец на който може да контролира живота.
  Е сега, малко блясък в очите е допустим, но среднощни скандали - НЕ! Смятам, че всякакви недоразумения могат да се решават цивилизовано. Това цял ден да ми се цупи и то за нищо, просто няма как да стане.
 Това си е до тип темперамент, аз съм земна и уравновесена, излишните страсти тип "латиноамерикански сериал" ме изкарват извън равновесие. Обичам спокойно и ревнувам още по-спокойно. Половинката е същата...
 При хората тип "Огън и лед" предполагам, че това би изглеждало като безкрайно скучен живот, но на нас си ни е добре!
« Последна редакция: Март 07, 2007, 17:05:50 pm от Lan »
*
« Отговор #10 -: Март 07, 2007, 17:19:55 pm »
Моя не показва открита ревност относно обличане, работа, приятели, излизания, пътувания. И това малко ме дразни  :? Но като гледам какви мъже има лелееее .... Направо съм си екстра, че като се знам каква съм свободолюбива няма да има грам спокойствие.
Аз също не съм ревнива.
« Отговор #11 -: Март 07, 2007, 17:35:57 pm »
И мен не ме ревнуват :lol: В началото ми беше чудно, после започна да ме дразни, а сега съм истински щастлива. Така се живее толкова по - спокойно и щастливо :lol: Доверието е нещо изключително!!! Пожелавам на всички да го усетят :wink:
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #12 -: Март 07, 2007, 19:43:48 pm »
и моя не е ревнив...или е мн добре прикрит :lol:
ама аз съм ужас...добре че не ми дава поводи... че иначе не знам
а за доверието...леле, направо не знам как някои хора живеят без него. аз във всеки случай не бих могла.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #13 -: Март 07, 2007, 20:25:19 pm »
моя е толкова заспал, завалийката, хич не чува петлите.имам си 2 приятелчета, с които съм израстнала.сега единия замина в софия,ама винаги съм си излизала с тях и вечер, моя нищо не казваше, даже му правеше голям кеф да говори с тях по кю-то от мое име.то не ни стигат другите проблеми, че ако вземем и да се ревнуваме ще се избием.
за щастие ревноста я няма в нашата къща!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #14 -: Март 07, 2007, 22:10:35 pm »
Ох, момичета, да не сте посмели да си мислите дори да се дразните, че не ви ревнуват. Като гледам колежката как се тормози с нейния - на никой не го пожелавам това. Тя явно е претръпнала и не му се връзва много, а направо го отрязва. Ама и той инат. Но не само мъжката ревност е такава. Моите мили двама колеги и той и тя имат ревниви половинки. Аз работя два дни с единия и два с другия и слушам една и съща песен и от двамата. Примерен разговор по телефона (аз чувам само репликите на колегата или колежката)
"......
Във фотото, къде искаш да съм!
......
Петка е тука кой да е!"
Този разговор го водят и двамата почти всеки ден. Понякога и по 2-3 пъти. Просто е ужасно и смешно и жалко отстрани. И съм се опитвала да го казвам на ревнивците, но не взимат от дума. Затова и се радвам, че и моя е малко заспал.
« Отговор #15 -: Март 08, 2007, 07:16:03 am »
Леле, как искам и мен да ме поревнуват малко :lol:
*
« Отговор #16 -: Март 08, 2007, 07:48:56 am »
Леле, как искам и мен да ме поревнуват малко :lol:

олеле, недей!!!!
*

kpo

• **
  • 92
  • кога ако не СЕГА!
« Отговор #17 -: Март 08, 2007, 11:55:23 am »
Офффф пустата ревност :x! Моят за съжаление е от многоо ревнивите, но все пак с течение на годините взе да се кротва :lol:, обаче имаше време когато сериозно съм се замисляла да си вдигна чукалата - толкова ми беше писнало от тъпите му ревниви историй!!!
Като се замисля, май всичко зависи от границата на търпимост - нещата, които за мен бяха нетърпими се струват "детска игра" на една моя приятелка, която има най-болно ревнивия мъж, който познавам! Пресен пример:СЪНУВАЛ човека, че тя му изневерява и от три дни не й говори и е сърдит 8O! Обяснението - той нямало да сънува такива работи ако не усещал "вътрешно", че има нещо!!!
Аз не бих го изтърпяла!
« Отговор #18 -: Март 08, 2007, 20:35:21 pm »
А моя мъж изобщо не ме ревнува!Може би е прикрит.За 4 години не съм имала никакви скандали защо съм закъсняла след работа,защо съм излезнала с приятелки или нещо подобно.На моменти даже ми става скучно,че не ме ревнуват.
Обаче какви мъже има ,не е истина,Ревнивци с гЛАВНО Р.
В нашата връзка аз съм по ревнивата, но го преодолях.Излишни емоции са това.Хабене на нерви,които ще ми трябват за бебето,дано се случи скоро.
« Отговор #19 -: Март 08, 2007, 20:48:56 pm »
Моят мъж много ме ревнуваше в началото. Имах един съсед, с който бяхме приятелчета от деца и който всеки уикенд ми се обаждаше да пием по кафе. Мъжът ми много се дразнеше и все си мислеше, че това не е единичен случай, а че всеки ден ми звънят разни мъже, докато той е на работа 8O Все ме разпитваше кой ми звъни,защо ми звъни, какво иска от мен... предполагам, че това е било заради собствената му несигурност, защото откакто се оженихме и разбра, че съм само негова, настъпи коренна промяна.. вече сума ти народ ми звъни, а той изобщо не се и сеща да пита даже с кой излизам 8O Странно нещо са мъжете... чак на моменти ми се иска да ме поревнува поне малко както преди. Понякога нарочно казвам, че сервитьора в ресторанта е бил страшен красив или че някой клиент в работата ме е заговорил, ама не! Реакция никаква! Обаче ако бях казала същото в началото на връзката ни, щеше да ме изяде с парцалите! :lol: