Момичета, много се радвам че сте активни и отговаряте по тази тема. Както Ви казах аз съм юрист и възнамерявам да съдя Мичев, искам само да мине ин витрото, за да не се товаря с негативни емоции. За съжаление по наказателния кодекс давността за извършеното престъпление - тежка телесна повреда е 10години, които към момента на цветната снимка, а след това и на лапароскопията бяха изтекли. Аз се занимавам с гражданско право, но имам много контакти във Варна - специалист по наказателно право ме посъветва да потърся момичета, които са пострадали по подобен начин, но от техните интирвенции не са изтекли 10 години - тогава ще се касае за повече случай и би могло да се направи нещо по наказателен ред. Няма да Ви натовари по никакъв начин финансово - аз ще се погрижа, но искам за нас и другите като нас, които могат да пострадат по подобен нещо да направим нещо. Нека вече не важи максимата, че няма съден лекар. Отрязани са ми двете тръби, без да се налага - и дори не е правена пластика. В епикризата пише лек хроничен салпингит на едната тръба - вие си направете изводите какъв човек трябва да бъдеш, за да отрежеш наполовина 2-те тръби на 19 годишно - нераждало момиче. Ако имате желание моля пишете ми на е-mail jasmina.nikolov@gmail.com