0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Търся Меногон
« -: Март 07, 2007, 08:42:14 am »
Момичета, помагайте! Трябват ми 5 ампули Меногон, ако на някоя от вас й е останал моля да ми пише на лични, за да се разберем за цената и кога може да ми ги изпрати.
Бяха ми обещали, но уви  :( не ми се обадиха, а ако ги поръчам в аптека в нашия град, трябвало да чакам 1 седмица. Просто нямам толкова време и ще бъда благодарна на всеки, който ми пише!
Желая успех на всички и дано скоро видим най-желания резултат!

=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
Re: Търся Меногон
« Отговор #1 -: Март 07, 2007, 09:36:30 am »
Момичета, помагайте! Трябват ми 5 ампули Меногон, ако на някоя от вас й е останал моля да ми пише на лични, за да се разберем за цената и кога може да ми ги изпрати.
Бяха ми обещали, но уви  :( не ми се обадиха, а ако ги поръчам в аптека в нашия град, трябвало да чакам 1 седмица. Просто нямам толкова време и ще бъда благодарна на всеки, който ми пише!
Желая успех на всички и дано скоро видим най-желания резултат!

Ако си от Х-во мога да ти помогна.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #2 -: Март 07, 2007, 11:07:06 am »
Мога да съдействам от аптеките в Пловдив ~20/22лв. за ампула.
Ако го нямат наличен до 2 часа го доставят. Имай предвид че ако ти го пусна по куриер ще ти излезе колкото да дойдете до тук, така че ви каня на кафе  :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #3 -: Март 07, 2007, 20:32:38 pm »
Благодаря ви момичета  :D Днес едно момиче от форума - Бубата ми ги е изпратила по куриер и утре ще ги получа. Невероятно благородни и отзивчиви хора има в този форум, радвам се, че ви познавам, макар и само виртуално. Подкрепата ви означава толкова много, благодаря ви!
Желая късмет на всички и скоро да осъществят мечтите си!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]