Здравейте мили виртуални приятелки,
Споделям с вас какво се случи с мен от моя първи опит ин витро. Ами така и незавърши, мъчиха ме до последно, бях се хванала като удавник за сламка а и нали надеждата умира последна но до тук беше с моя първи незавършен опит ин витро.
На кратко как се развиха нещата:
- 2 ден от цикъла Пурегон 225 ед. на ден
- 5 ден от цикъла преглед, два малки фоликула. Увеличиха ми дозата на 300 ед. Пурегон на ден
- 8 ден от цикъла все още два фоликула мънички и една киста
- 10 ден от цикъла фоликулите стават 5 но малки, увеличаване дозата на 350 ед. Пурегон на ден и започнах да бия Оргалутран
- 11 ден от цикъла фоликулите са 6 но всичките от тях с различна големина, продължавам 350 ед. Пурегон и Оргалутран
- 12 ден същото
- 13 ден от цикъла имам 7 фоликула но всичките до един са с големи разлики в големината и докторката ми каза че няма смисъл да продължаваме защото докато изчакаме да пораснат по малките фоликули то по големите ще са толкова големи че няма да са годни вече и то накрая ще останат само два хубави и годни фоликула и шанса с тях ще е малък а сумата голяма (10 000$ )
Спряхме до тук, самия цикъл ми тръгна много трудно, никак не вървеше едва, едва го мъчехме да стане нещо и накрая загубих 3000$ от стимулацията. Сега един месец почивка и започваме на ново по съвсем различен протокол. Док. ми каза, че ще пробва с много минимална доза Lupron другия път.
Много сълзи, много мъка, нерви и напрежение в семейството ми, но това е живота, все още немога да се съвзема нищо немога да направя като хората мислите са ми само там, а сълзите постоянно на очите и страха огромен ами ако се повтори същата ситуация пак какво ще правя. Това е моя живот винаги е бил такъв, много труден. Сега ще живея със страх, писано ли ми е да стана майчица като че ли вяра не ми остана вече. Защо тази мъка боже защо?
Благодаря ви че ме излушахте момичета и че имахте търпението да ме изчетете объркания постинг.
Вие сте моята подкрепа.