Здравейте,
за страничните ефекти попитах, разбира се, но по-скоро какво да очаквам по време на самата процедура. Освен леко зачервяване на мястото, друго не се очаквало да ми се случи. Е, дори и това ми няма, да не говорим за някакви други неразположения. Обясниха ми, че тази АИ се прави еднократно и веднъж изградят ли се тези антитела (ако това се случва наистина, признавам този момент не ми е съвсем ясен) си действат доживотно. Около 2 седмици след последната инжекция се предполага, че са настъпват промените, на мен ми остават още 10. По тази причина сега ще си отложа дори замразения трансфер, за да е месец след последната доза.
Предварителни изследвания конкретно за тази процедура не сме правили. Към АИ ме насочи Неизяснения ни стерилитет, това че от 5 г. се борим и сме търсили причината къде ли не. Моят доктор ми каза да я направим, щом съм решила. Консултирах се с ендокринолог, защото съм с леко Хашимото и това е. Най-много инфо за АИ получих тук, в Зачатие.
Фаталче, Вирусологията на мъжа е единственото задължително изследване преди процедурата.
Етерна, мен мъжа ми ме боде, така че няма да мога скоро да питам какво може да настъпи в дългосрочен план. Аз очаквам да настъпи бременност!
Весели празници на всички!