Здравейте момичета,
бях обещала да пиша след срещата с доктор Райхел.
Зададох й въпросите, които ме вълнувахa.
Попитах я също какво налага при мен правенето на АИ.
Тя каза че преди всичко при мен главна роля играят повишените НК клетки. Това което разбрах че имам от защитните антитела, като проценти не ми каза колко са но каза че при мен АИ е желателна.
Препоръча ми първо да направим една две инсеминациu и ако не са успешни да направим ин-витро.
Също за по добро кач-во на яйцеклетките ми изписа да пия DHEA .
Много съм доволна от отношението на доктор Райхел.
Отдели ми около час, зададох всички въпроси които ме вълнуваха.
След консултацията извикаха мъжът ми, взеха му кръв - 80 мл. и ни казаха след 4 часа да дойдем за инжекцията.
Четирите часа минаха много бързо - отскочихме до Хайделберг да разгледаме замъка, който се намира в центъра на града (невероятно красив е ).
Ако ви се отдаде случай непременно го посетете.
Върнахме се в уреченото време в клиниката. Бяха дошли още двойки като нас. За щастие не чакахме много и ни извикаха.
Доктор Райхел направи подкожните инжекции. За моя изненада бяха десет.
Честно казано не бях подготвена и се изненадах като видях че след първото дупчене последва и второ после трето.
Самото вкарване на иглата не боли, но вкарването на преработените левкоцити болеше доста. Аз не съм глезла и търпя болка, не ме е страх от игли (мед. сестра съм).
Слава Богу всичко приключи бързо .
Преди да ми сложат лейкопласта видях ръката си.
На мястото на убождането се беше подуло и зачервило. Доктор Райхел ми каза че реагирам доста бурно на АИ и ми каза че вечерта може и да се подуе ръката. Каза да слагам студени компреси.
За щастие след манипулацията имах само лека болка, все едно са те ухапали няколко пчели. Подуване нямаше, само около убожданията.
Така че няма нищо страшно момичета, търпи се. Дори сега вече нищо не усещам, само при допир има лека болка.
Следващата серия подкожни инжекции ще е след четири седмици. След това след още три седмици ще изпратя кръв за да се проследят как нарастват антителата и също процента на НК клетките.
Цената на цялата процедура е 580 евро .
Ако имате някакви въпроси с радост ще ви отговоря.
Ще отсъствам от форума десет дни (пътувам до България).
Надеж успех миличка